Over ons

Wil je in een boeiende omgeving werken met uitdagingen die verbonden zijn aan de informatisering van diensten en daarbij ook nog een meerwaarde creëren voor de maatschappij ? Dan is een ICT job binnen één van onze openbare diensten een job voor jou. We streven naar een gezonde balans tussen werk en privé (bijvoorbeeld dankzij de mogelijkheid van telewerken, flexibele werkuren, gemakkelijk bereikbare gebouwen) en bieden een marktconform salaris - inclusief een hele reeks extralegale voordelen.

  • Egov Select is gespecialiseerd in de rekrutering, selectie en tewerkstelling van ICT-personeel bij de federale overheid.
  • Onze ICT’ers werken mee aan boeiende, langlopende projecten bij 40 federale overheidsdiensten en -instellingen: bij Financiën, Justitie, Buitenlandse Zaken … maar ook bij de Politie, het Belgisch Leger, Fedasil of het Centrum voor Cybersecurity België.
  • Op elk moment van hun loopbaan begeleiden wij deze ICT-professionals in hun ontwikkeling en bij het uitbouwen van een carrièrepad dat in lijn ligt met hun talent en ambities.

Bij Egov Select zijn de volgende 10 vacatures beschikbaar: