Over ons

EBP is een Europese groep die marktleider is op het vlak van informatie over en begeleiding bij overheidsopdrachten.
De hoofdzetel van EBP is gevestigd in Jette, Brussel.
De EBP-groep verleent ondersteuning bij overheidsopdrachten & privé-opdrachten aan bedrijven en overheden in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Deze ondersteuning vertaalt zich in informatie, advies, opleiding & vorming en ICT-Tools.
Meer dan 5.000 bedrijven in België, Nederland en Frankrijk kiezen voor EBP voor het opvolgen van overheidsopdrachten via op maat gemaakte abonnementsformules.
EBP staat voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid door de manuele controle en classificatie van elke aanbestedingsaankondiging. Ook alle privé-bouwprojecten zowel de officiële bouwaanvragen-& vergunningen als de bouwheren die wij ontmoeten via beurzen, site en partnerships kan u bij ons vinden.
Onze waarden werden opgesteld door de werknemers zelf en getuigen van een grote betrokkenheid in onze organisatie.  De waarden zijn innovatie, betrokkenheid, kwaliteit, teamspirit en communicatie.
EBP is een dochterondernemingen van het Franse Infopro Digital.  Zij zijn een toonaangevende informatie- en dienstengroep. De strategie van de groep is gericht op de ontwikkeling van sterke merken, innovatie en digitale transformatie.

Bij EBP zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen