Over ons

Dierickx Leys Private Bank streeft ernaar uw eerste gesprekspartner te zijn bij het begeleiden, adviseren en beheren van uw financiële activa. Transparante communicatie is daarbij voor ons essentieel. Dankzij ons familiaal karakter staan we garant voor een langetermijnrelatie met wederzijds vertrouwen en waardering. We evolueerden de laatste decennia van wisselagent via effectenbank tot de huidige private bank. Ons DNA bleef hetzelfde: u met kennis van zaken begeleiden en adviseren bij het beheer van uw vermogen.

Wij zijn een autonome familiale partner met een solide financiële positie. Dankzij een voorzichtig beheer is ons eigen vermogen, zelfs tijdens de zware crisisjaren, steeds blijven groeien.

Vermogensbeheer is onze kernactiviteit, zowel individueel als collectief. Persoonlijk contact, deskundigheid en transparantie dragen wij daarbij hoog in het vaandel. We vertrekken vanuit uw persoonlijke situatie om, na een grondige analyse en in wederzijds overleg, de langetermijndoelstellingen en strategie van uw vermogen te definiëren. Op basis daarvan bepalen we de asset allocatie, de verhouding tussen vastrentende en risicohoudende beleggingen. Bij de keuze van de aandelen primeert de kwaliteit van het bedrijf. Bedrijven met een sterke productportefeuille, schaalgrootte, patenten, ... hebben een duurzaam competitief voordeel ten opzichte van hun concurrenten. Uit de aandelen van die bedrijven selecteren we die aandelen die aan een redelijke prijs noteren. De keuze van de individuele aandelen is steeds gericht op lange termijn. De selectie van vastrentende beleggingen is gebaseerd op een grondige doorlichting van de emittent, de evolutie van de rentemarkten en de voorwaarden van de uitgifte. Bij onze fondsen is er een grote zorg voor duidelijkheid: geen geheimen over de samenstelling van de portefeuille en de kosten.

In het individueel beheer bieden wij u de keuze tussen vermogensbeheer en adviserend beheer.

Bij Dierickx Leys zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.