Over ons

Werken bij een organisatie met een maatschappelijk relevante opdracht, een collegiale sfeer en een marktconforme verloning. Dit zijn de voornaamste troeven die DGZ uitspeelt en waarvan onze 170 medewerkers kunnen getuigen.

Het DGZ-team dat bestaat uit specialisten, zoals dierenartsen, ingenieurs, informatici, laboranten en administratieve krachten, laat zich inspireren door de vier waarden die onze organisatie hoog in het vaandel draagt:

  • Professioneel
  • Betrouwbaar
  • Transparant
  • Ondersteunend 

Wil je bij DGZ, MCC of Vivee werken? Bekijk onze vacatures en solliciteer!
 

Bij DGZ, MCC en Vivee staat de klant centraal. We ondersteunen hem waar nodig, pakken samen mogelijke hindernissen aan en grijpen kansen. DGZ is dé betrouwbare partner van de Vlaamse veehouder, MCC is dé betrouwbare partner van de Vlaamse melkveehouder en de zuivelsector. Met hun gezamenlijke dochteronderneming Vivee versterken DGZ en MCC hun nauwe samenwerking en zetten verdere stappen in de ontwikkeling van hun dienstverlening.

Een gezonde veestapel behouden, gezonde voeding afleveren en de kwaliteit verzekeren van rauwe melk is waar wij met onze klanten dagelijks naar streven. Onze klanten kunnen vertrouwen op DGZ, MCC en Vivee als toonaangevende oplossingsgerichte partners met een veelzijdig dienstenpakket. En wij zijn trots op onze klanten en hun onschatbare waarde voor de maatschappij.

www.dgz.be
www.mcc-vlaanderen.be

Bij DGZ Vlaanderen / MCC Vlaanderen / Vivee zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: