Waarom onze organisatie

Bij Dematic kom je terecht in een technologische groeiomgeving.
Dematic maakt deel uit van een sterke internationale groep
Een omgeving met veel mogelijkheden op vlak van professionele ontplooiing en groei.

Wij bieden

36 verlofdagen
Bedrijfsauto
Resultaat afhankelijke bonus

Onze recruiter

Over ons

Dematic is een wereldwijd bedrijf dat gespecialiseerd is in automatiserings- en logistieke oplossingen. Ze bieden een breed scala aan geavanceerde technologieƫn, systemen en software om bedrijven te helpen bij het optimaliseren van hun logistieke processen, van magazijnautomatisering tot orderverwerking en distributie.

Met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid, biedt Dematic oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende industrieƫn, waaronder e-commerce, detailhandel, voedsel- en drankindustrie, productie en meer. Hun productportfolio omvat onder andere geautomatiseerde opslag- en ophaalsystemen, sorteer- en verzendsystemen, robotica, transportbanden, software voor magazijnbeheer en data-analyse.

Dankzij hun wereldwijde aanwezigheid en uitgebreide ervaring heeft Dematic een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor bedrijven die streven naar efficiƫntie, kostenbesparing en concurrentievoordeel in hun logistieke operaties. Hun oplossingen worden gebruikt door grote distributiecentra, productiebedrijven en logistieke dienstverleners over de hele wereld.Onze waarden

Innovatief
Innovatieve technologische omgeving.
Klantgericht
Servicegerichte organisatie
Persoonlijke ontwikkeling
Veel mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en groei

Bij Dematic is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Verstuur je cv + korte toelichting
Eerste interview
Bij positieve feedback wordt er een eerste digitale meeting ingepland met Lore, Executive Search Partner bij Rialto.
Tweede interview
Indien het eerste gesprek vlot is verlopen, wordt je kandidatuur voorgelegd aan de HR manager van Dematic. Bij positieve feedback wordt er een gesprek ter plekke ingepland.
Derde Interview
Indien het eerste gesprek op de site van Dematic vlot verlopen is, volgt er nog een finaal gesprek met de eindverantwoordelijke.
Aanbod
Bij positieve evaluatie volgt er een aanbod!