Over ons

In De Mick willen we terug naar de essentie van de zorg. Elke dag zetten onze medewerkers zich met volle goesting in om een warm, betaalbare en veilige thuis te bieden aan ouderen en aan personen met een niet-aangeboren hersenletsel.

In het Woonzorgcentrum resideren 115 permanente bewoners en 8 kortverblijvers. Naargelang de zorgzwaarte komen zij in één van onze drie leefgroepen: Antigoon voor dementerende bewoners, Brabo voor semi-valide en Conscience voor ouderen na hersenletsel en met nood aan fysische zorg.

De Vrije Vlinder, een vergunde zorgaanbieder, richt zich in hoofdzaak tot volwassenen met een motorische beperking ten gevolge van een niet-aangeboren hersenletsel. Zij kunnen genieten van een woon- en leefsituatie op maat in een volledig aangepaste infrastructuur.

In beide voorzieningen worden de bewoners dagelijks met de beste zorgen omringd.

Als bedrijf proberen wij ook goed te zorgen voor onze medewerkers. Wat ons uniek maakt binnen de zorgsector, zijn onze vaste uurroosters. Het schema van 4 of 8 weken komt telkens terug, waardoor medewerkers lang vooraf weten wanneer ze moeten werken en wanneer niet. Dit zorgt voor een betere balans tussen werk en gezin en wordt als een grote troef gezien.

Dankzij onze kleinschaligheid is er nog ruimte voor een familiale sfeer, een plek waar iedereen, iedereen kent, waar we elkaar steunen en elkaars enthousiasme delen, elke dag samen met volle goesting.

Trouwens in 2022 vieren wij ons 100-jarig bestaan! Hoogtijd dus om je bij ons aan te sluiten!