Over ons

Bij D’Ieteren brengen we vloeiende mobiliteit al 215 jaar naar onze klant. Een pure beleving, met multimodale innovatie op volle snelheid. Daarbij rekenen we op de beste skills van de knapste koppen. Vol motivatie en ambitie, die de leiding nemen en blijven vernieuwen.

De uitdagingen rond mobiliteit pakken we aan met tonnen ervaring en knowhow. Met de passie voor techniek die ons als Belgisch bedrijf altijd heeft gekenmerkt. Zet samen met ons het hele land in beweging. Make your move. Moving people forward. Op naar de toekomst van gezonde, innovatieve mobiliteit.

Onze missie als VDFin is duidelijk « Geniet van uw gemoedsrust. Wij zorgen voor al uw mobiliteitsbehoeften». We willen dat onze klanten, wie ze ook zijn, zich goed verzorgd voelen, wat hun behoeften ook zijn, en dat ze zich nergens zorgen over hoeven te maken.
Deze filosofie wordt hoog in het vaandel gedragen in ons departement Retail Management, binnen onze pool Operations, waar men verantwoordelijk is voor het beheren van de kredietaanvragen van particulieren en bedrijven, alsook het contractbeheer en de uitbetaling van kredieten. 

Bij D'Ieteren is de volgende vacature beschikbaar: