Over ons

De CRM Group is een in diverse sectoren opererende ICT onderneming met een uiteenlopende waaier aan diensten. Zo is er de softwaredivisie, CRM.dev, de hardware divisie CRM.tec en het jongste broertje en webagency CRM.art die samen gestalte geven aan de CRM Group. CrmConnect is een onafhankelijke autodistributeur met als core business wagens uit het Duitse segment.

CRM.DEV
Dé software voor de makelaar Insusoft is ongetwijfeld hét meest complete beheers softwarepakket voor de makelaar en verzekeringssoftware en wordt gebruikt door ruim 4.500 licentienemers waaronder verzekeringsmakelaars, - agenten en maatschappijen.

CRM.TEC
CRM Group als enige in de markt een totaal IT – oplossing inclusief hardware – en netwerkdiensten voor de gespecialiseerde verzekeringstussenpersoon! U kan zich maar beter op een totaalleverancier beroepen in plaats van op lokale hardware – installateurs die geen kaas hebben gegeten van verzekeringskantoren. De compatibiliteit van uw netwerk met de contextuele uitwisseling van de maatschappijen is immers onontbeerlijk

CRM.ART
Wie anders dan CRM Group combineert een wettelijk conforme website, uitgekiende marketingstrategie met mailtoepassing Insumail, uw eigen social media kantoorpagina met doorlopende nieuwsberichten, klantenportaal met online consultatie van de klant-, polis-, en schadefiches, offertebeheer, premieberekening, online messaging enzovoort

CRM.CONNECT
CrmConnect is een onafhankelijke autodistributeur met als core business wagens uit het Duitse segment. Wij leveren zowel nieuwe als net-niet-nieuwe kwaliteitswagens. CrmConnect heeft een uniek partnerwerk van garages en onafhankelijke verzekeringsmakelaars.
 

Bij CRM is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen