Over ons

Creaplan is een Belgische toonaangevend standen -en interieurbouwbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. Met een enthousiast team van 60 vaste medewerkers en een 80-tal freelancers ontwerpen en realiseren wij innoverende totaalconcepten waar beleving centraal staat; dit voor zowel KMO’s als multinationals over heel Europa. 

Kiezen voor onze Creaplan familie is kiezen voor: 

  •  Een dynamische en professionele werkomgeving waar hard gewerkt wordt maar ook heel wat ruimte is voor fun en je gezondheid (personeelsfeest, teambuilding met overnachting, summer BBQ, ontbijtbriefing, bezoek van de ijskar, wekelijks sportmoment met coach, wekelijks fruit op kantoor, attentie voor sinterklaas, pasen, geboorte, anciënniteitsverjaardag...) 
  • Jezelf ontplooien! We geven ruimte aan jouw talenten en proberen je vaardigheden optimaal in te zetten en te ondersteunen met de nodige opleidingen! Zo kan je doorheen je carrière bij Creaplan steeds blijven groeien in een voor jou passende jobinhoud! 
  • Een topteam aan collega's die allen werken vanuit passie voor ons vak en hun job! 
  • Positiviteit! Wij denken niet in problemen maar in oplossingen en opportuniteiten! 
  • Een werkgever die je heel wat vrijheid biedt in je job en werkuren binnen het kader van mooie voorwaarden. Daarnaast willen we voor jullie zorgen, dit bijvoorbeeld in de vorm van een hospitalisatieverzekering.

Benieuwd wat we je nog allemaal te bieden hebben? Bekijk dan snel onze vacatures want onze verschillende afdelingen zoeken extra ondersteuning! 

Bij Creaplan zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar: