Over ons

Cleve & Zonen B.V., opgericht in 1934, is een internationaal georiënteerde organisatie gericht op logistieke dienstverlening. Sinds 1975 is de hoofdactiviteit containergroupage. Verder verzorgen wij met ruim 145 medewerkers alle luchtvracht zaken, wegtransport, douaneformaliteiten, opslag, distributie en alle verdere voorkomende expeditie werkzaamheden. Wij hebben kantoren in Rotterdam en Antwerpen en werken wereldwijd met gerenommeerde agenten.
 
Cleve & Zonen B.V. biedt een boeiende en afwisselende functie in een dynamische en servicegerichte internationale omgeving. Naast voldoende ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze organisatie, kunt u ook doorgroeien naar één van de andere werkmaatschappijen van onze groep die eveneens gespecialiseerd zijn in logistieke dienstverlening. Wij stimuleren en motiveren onze medewerkers om zich te blijven ontwikkelen en hun kennis te vergroten.
 
Cleve Belgium b.v.b.a. is een zustermaatschappij van Cleve & Zonen B.V. in Nederland en verzorgt naast algemene expeditie activiteiten, ook wereldwijd inkomende en uitgaande groupage diensten.