Waarom onze organisatie

We zetten in op de ontwikkeling van jouw talent
We kiezen resoluut voor een persoonlijke aanpak
Je maakt deel uit van een community van professionals

Wij bieden

Keuze uit premium automerken zoals BMW en Mercedes, alsook de optie voor elektrische wagens.
Opleidingsbudget
Netto maandvergoeding

Onze recruiter

Over ons

Cheops is een referentiespeler in IT & Business Technology Services. Wij zorgen ervoor dat bedrijven hun business kunnen blijven ontwikkelen, zonder dat nieuwe technologie hen inhaalt of oude technologie hen tegenhoudt. Met bewezen technologie maken we bedrijven efficiënter, productiever, adaptiever en dus competitiever. Cheops werd in 1989 opgericht en telt vandaag meer dan 350 medewerkers.
 


Onze waarden

Confidence
Vertrouwen. Van onze klanten in onze expertise, maar ook zelfvertrouwen. Wij hebben meer te bieden dan IT: we leveren Business Technology Services.
Clarity
Wij maken complexe dingen eenvoudig voor onze klanten. En we spreken klare taal. Wij zijn de specialisten, zodat onze klanten dat niet hoeven te zijn
Client Centricity
Alles wat we ontwikkelen of adviseren staat in functie van het succes van onze klanten en hun business, die we willen doorgronden om een perfect resultaat af te leveren.
Cutting edge
We zijn altijd een stapje verder dan anderen. Onze kennis is cutting edge, zodat we die kunnen inzetten als dat relevant is voor het succes van onze klant, want dat is onze driver.
Als je logisch kan redeneren, is IT iets waar je jezelf verder in kan ontwikkelen
Klaas Duyck
Klaas Duyck Support Engineer

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteren kan via onze website of het algemene mailadres (recruitment@cheops.com) of via diverse kanalen waarop wij aanwezig zijn (LinkedIn, vdab, etc.)
Telefonische screening
Bij het telefonische interview wordt er gepeild naar de motivatie van de kandidaat en wordt Cheops reeds kort toegelicht.
Assessment
Alle sollicitanten leggen een technische test af. Dit geeft ons enerzijds een indicatie van hun technische niveau, maar wordt eveneens gebruikt om hun ontwikkelingsplan op te stellen.
Eerste interview
Dit is een online interview met één van onze recruiters om dieper in te gaan op jouw ervaring, ambitie, salaris, etc. Langs jouw kant is het de ideale gelegenheid om vragen te stellen.
Tweede interview
Je wordt uitgenodigd voor een fysiek interview bij ons op kantoor zodat je de kans krijgt om jouw toekomstige omgeving te zien en jouw manager te ontmoeten.
Aanbod
Indien wij overtuigd zijn van jou, maakt HR een loonvoorstel en lichten wij dit telefonisch in detail toe. Uiteraard sturen wij dit nog na per mail zodat u dit op uw gemak kan nalezen.
Aangenomen
We zetten in op paperless, de arbeidsovereenkomst kan je bij ons digitaal ondertekenen.
Onboarding
Bij jouw opstart zal je in de voormiddag onthaald worden door onze HR afdeling. Op de middag wordt er een lunch voorzien met jouw manager die jou in de namiddag verder zal begeleiden.