Over ons

Cebeo is marktleider in de distributie van elektro- en elektrotechnisch materiaal aan professionele en industriële klanten. Naast onze core-business als distributeur bieden wij ook toegevoegde waarde aan de hand van professionele technische en commerciële adviezen, (technische) studies en logistieke services.

Technisch-Commerciële medewerkers vinden bij Cebeo een job met betekenis omdat ze bij ons actief kunnen meewerken aan hedendaagse vraagstukken omtrent (totaal)oplossingen voor woningen en gebouwen: verlichting, HVAC, automatisering, domotica, datanetwerken, hernieuwbare energiesystemen, elektrische installaties,...

Niet al onze medewerkers dienen technisch geschoold of geörienteerd te zijn, wij zoeken een breed scala aan profielen om onze ondersteunende diensten (Finance, IT, Marketing, Logistiek, Aankoop,...) verder te versterken.

Bij Cebeo kom je terecht in een gezond en stabiel bedrijf met meer dan 800 collega's die continue groei nastreven. Wij hechten veel belang aan opleiding en verdere ontwikkeling van de talenten van onze medewerkers. Doordat wij de bewuste beslissing genomen hebben om in ons eigen potentieel te investeren, krijgen de werknemers ook de kans om mee te groeien met Cebeo.
 


"Opleiding en doorgroeimogelijkheden", antwoordt de jonge IT-er Abou, wanneer hij gevraagd wordt wat er hem aantrekt in Cebeo als werkgever.
Abou IT Support Medewerker