Waarom onze organisatie

Uitdaging en variatie
Creatief en inventief
Verbindend

Wij bieden

6 extra verlofdagen bovenop wettelijk verlof
Hospitalisatieverzekering
Onkostenvergoeding bij gebruik eigen wagen/fiets

Over ons

CAW - voor iedereen - voor elk kwetsbaar moment

Iedereen heeft het recht om geholpen te worden. Daarom kan iedereen, met om het even welke hulpvraag, bij ons terecht. Als het eens wat minder gaat, of als het even moeilijk is, zijn wij er om terug sterker te maken.

Wij, dat zijn al onze collega's die elk hun eigen talent en kracht inzetten om dit mogelijk te maken. Van mens tot mens, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat iedereen hoofd en hart boven water kan houden. Samen met de cliƫnt(en), maar ook samen met collega's, met andere teams en samenwerkende partners.

Want samen, maak je elkaar sterker.

  • We zijn levenspartner op alle kwetsbare momenten in het leven van mensen. We zijn toegankelijk en aanspreekbaar voor iedereen en verwijzen door waar nodig.
  • We zijn overal vindbaar en we zijn waar mensen zijn: bereikbaar en beschikbaar, proactief de hand reikend.
  • We zijn openhartig, warm en betrouwbaar, echt aanwezig in onze contacten, altijd van mens tot mens.

Hiervoor geven we onze collega's professionele vrijheid om Ć©cht te luisteren en Ć©cht te helpen. Zonder veel omgeven, maar gewoon: van mens tot mens en van hart tot hart. En met kennis van zaken. Dit kunnen we alleen realiserenĀ met bekwameĀ professionals die hun werk graag Ć©n goed doen. We zetten dus resoluut in op talenten van mensen. We vinden het belangrijk deskundige professionals te vinden die geloven in wat wij geloven, dat zij hun expertise vergroten, dat ze groeien en zich goed voelen op hun werkplek.

CAW Centraal-West-Vlaanderen vindĀ je in 5 CAW huizen en in 32 gemeenten. Daar gaan we op zoek naar wie het moeilijk heeft. We willen zo dichtbij mogelijk zijn, voor iedereen. We zetten in op maximale inclusie, iedereen telt mee en krijgt kansen. We vinden het ook belangrijk dat mensen zichzelf kunnen herkennen in onze organisatie. Daarom zetten we in op diversiteit en geven om jouw kwaliteiten als mens en collega, ongeacht in welke vorm deze uiting krijgen.

  • Zoek je een zinvolle job met uitdaging en variatie in een warme en open organisatie?
  • Werk je graag samen, aan een sterkere verbinding van mens tot mens?
  • Geloof jij ook in nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden voor iedereen?

Dan verwelkomen we jou misschien binnenkort als nieuwe collega.

Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten.

Ā 

Voor het CAW zijn gelijke kansen belangrijk. Kwaliteiten van mensen zijn bij ons doorslaggevend ongeacht geslacht, genderidentiteit, afkomst, nationaliteit, religie, seksuele oriƫntatie, leeftijd of handicap. Solliciteer en bouw mee aan een divers CAW!Onze waarden

Gelijkwaardigheid
We hebben respect voor iedereen, zijn onbevooroordeeld, nieuwsgierig en houden van diversiteit. We geloven in wederzijdse deskundigheid: er zijn altijd diverse bronnen van nuttige kennis.
Betrouwbaarheid
We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. We zijn open, transparant en eerlijk.
Krachtgerichtheid
We richten ons op krachten in en rond mensen. We geloven dat die er altijd zijn. We halen ze naar boven en versterken ze.
Samen
We zijn samen verantwoordelijk voor het welslagen van onze opdracht. We geloven in solidariteit, teamplay en in de meerwaarde van netwerken.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Selectie op basis van motivatie, opleiding en ervaringen - via motivatiebrief en curriculum vitae
Schriftelijke proef
Selectie op basis van vakspecifieke kennis en ervaring - via schriftelijke proef
Eerste interview
Selectie op basis van generieke en functiegebonden competenties - via selectiegesprek
Assessment
Indien beleidsfunctie: selectie op basis van leervermogen, leiderschapscompetenties, emotionele intelligentie - via extern assessment
Aangenomen
Beslissing tot aanwerving
Blijvend contact tijdens procedure
Gedurende het sollicitatieproces wordt blijvend contact gehouden met de kandidaat en feedback bezorgd indien niet weerhouden voor volgende stap in procedure.