Over ons

Onze experts staan klaar!

Catronics is al dertig jaar een begrip in de Kempen. Ons familiebedrijf is van een eenvoudige elektrowinkel uitgegroeid tot een specialist in elektro, IT, audio, tv, telefonie en beveiliging met vestigingen in Grobbendonk en Ham. Onze klantgerichte aanpak, ons professionele advies en onze uitstekende dienst na verkoop vormen de sleutelwoorden in onze bedrijfsfilosofie.

Professioneel advies

Elke dag zetten wij ons in onze elektrowinkels in om jou de beste service te bieden. En dat betekent dat je snel en correct geholpen wordt. Kom je bij ons langs? Dan nemen wij onze tijd om naar jou te luisteren. Zo krijgen we een duidelijk beeld van je wensen en verwachtingen. Dat beeld koppelen we aan onze ervaring en expertise om jou met uitgebreid professioneel advies te begeleiden naar de beste keuze.

Uitstekende dienst na verkoop

Ook na je aankoop geniet van je van een uitgebreide service. Heb je een vraag of een probleem? Dan zorgen wij zo snel mogelijk voor een oplossing. Een elektrotoestel dat niet meer goed werkt? Een Telenet-digicorder die hapert? Of een storing in je alarmsysteem? Onze experts staan voor je klaar. Zelfs als je nog geen klant bij ons bent, helpen wij je graag met je problemen.

Wil je meer weten over het aanbod van Catronics? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie, of kom langs in een van onze elektrowinkels in Grobbendonk of Ham.

Bij Catronics zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.