Over ons

De eerste taak van een woonzorgcentrum is de bewoner een leefomgeving aanbieden waar hij of zij zich zo snel mogelijk thuis voelt. Huize Wispelaere streeft daarom een visie na die gericht is op een verblijf op maat met aandacht voor de persoonlijke behoeftes van iedere klant: lekkere en gezonde voeding, zorgen op maat en een belangrijk accent op zinvolle activiteiten. We creëren een warm nest waar onze bewoners een gevoel hebben van geborgenheid. Ook de familie krijgt van ons een maximale begeleiding.
 
In 1993 opende Seniorie Ter Minne haar deuren als een kleinschalig rustoord in de Hof Ter Burstbaan 14 te Lebbeke. Het was de droom van Marc De Wolf (toen gemeenteontvanger bij de gemeente Lebbeke) en Mariella Tirez (toen vroedvrouw in het ziekenhuis te Dendermonde) om een zelfstandige voorziening op te richten waarin ouderen terecht konden voor verzorging, huisvesting en ontspannende activiteiten. In een zeer beperkt regulier kader was het een financieel risicovolle onderneming. Er was echter veel vraag en het aanbod werd al gauw te klein. Daartoe werd in 2006 een nieuwbouw gerealiseerd waar men niet alleen in rusthuiskamers voorziet maar ook in assistentiewoningen en kortverblijfkamers. Deze nieuwbouw kreeg de naam Huize Wispelaere.

Het oorspronkelijke Seniorie Ter Minne wordt in tussentijd apart beheerd. In WZC Huize Wispelaere heeft men nu een erkenning van 83 woonzorgkamers, 10 kortverblijfkamers en 15 assistentiewoningen. Het gebouw is gelegen aan de Lange Minnestraat te Lebbeke en maakt deel uit van deze levendige buurt. Recent werd ook een thuisverplegingsdienst opgericht en wensen wij er ook te zijn voor de buurt. Hoe kan Wispelaere Zorg u helpen is dan ook onze kernvraag. Niet dat we alles kunnen bieden maar we zullen toch onze best doen om u verder te helpen.

Bij BV Seniorie Ter Minne zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Ah, nee! Geen resultaten gevonden? Gelukkig hebben wij twee oplossingen voor je!

1. Pas de zoekfilters (aan de linkerkant) aan om wel vacatures van directe werkgevers te vinden die bij je passen.

2. Wil je direct aan het werk bij jou in de buurt? Kijk voor vacatures van rekruteringskantoren op JoBBsquare.