Waarom onze organisatie

Klantgericht & passievol naar de klant! Samenwerkend als een echt team met veel werkplezier!
Een snelgroeiende, internationale en informeel bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden!
''Wij ontwerpen, produceren en verkopen onze eigen exclusieve tuinmeubelen''

Wij bieden

Pensioen
Vakantiegeld
Verlofdagen

Onze recruiter

Over ons

Ons bedrijf werd in 1986 opgericht in Breda. Onder de Primavera Groep vallen momenteel de 32 Belgische en Nederlandse winkels van BuitenHof Tuinmeubelen, evenals onze webshops voor Nederland, België en Duitsland. Wij zijn echter niet alleen een detailhandel, maar evenzeer actief als internationale groothandel onder de naam Life Outdoor Living over de gehele wereld en onder Spring Outdoor in de Benelux.

Tuinmeubelen zijn onze specialiteit. We laten ons dan ook herkennen via eigen trendsettende en exclusieve labels in de markt. Met ons hoofdkantoor in Roosendaal wordt er samen met ongeveer 350 medewerkers flink aan de weg getimmerd. Want ja, wij groeien hard. En als familiebedrijf hechten wij aan een open bedrijfscultuur waarin ruimte is voor de ontwikkeling en de groei van goede medewerkers.

  • Wat maakt ons zo bijzonder ? Wat maakt dat wij kunnen uitblinken in de markt ? Het unieke gegeven dat wij de gehele keten van ontwerp, productie en levering van de tuinmeubelen beheren. Deze keten start bij de externe leveranciers in het Verre Oosten en reikt letterlijk tot aan de levering in de tuin bij de consument, met de daarbij horende aftersales. Dit maakt ons zo uniek tegenover onze concullega’s in binnen- en buitenland.
  • Wie past er goed bij onze organisatie en bevat het juiste DNA? Een harde werker met een no-nonsense instelling. Iemand die iedere dag met passie en drive aan het werk gaat. Enthousiast en commercieel, en gedreven om samen te werken. Bij ons werken geen einzelgangers, maar teamgenoten die maar één doel voor ogen hebben : een tevreden klant. Ook voor zelfstandigheid wordt bij ons ruimte geboden : we voelen ons allemaal een beetje ondernemer op welke afdeling we ook werken. En ondernemen in een snel groeiende onderneming maakt het des te leuker en uitdagender. En zo ontstaan er best wel eens onverwacht nieuwe horizonten voor goede krachten. We spotten graag talent binnen de organisatie en waar wij groeien, mag jij meegroeien! D - Doorzetter; we zetten door, opgeven is geen optie en willen de beste zijn! N - Nuchter/ No-Nonsense; door nuchter en met beide benen op de grond te blijven maken we samen grote stappen A - Aandacht; op de allereerste plaats voor onze klant en uiteraard ook voor onze medewerkers. Je mag je ontwikkelen en daar helpen we je bij.


Onze waarden

Familiebedrijf
Opgericht in Breda, nu doorgestroomd naar 32 winkels in de hele Benelux
Informeel
Samen met je team, zonder targets, mooie verkoopresultaten neerzetten. Informeel, humor en samenwerkend!
Klantgericht
`De klant is koning’ en `Teamwork makes the dream work’ zijn voor jouw geen clichés, maar drijfveren.
Flexibel
Werken in de weekenden is voor jou geen probleem.

Bij Buitenhof Tuinmeubelen zijn de volgende 4 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Wanneer je je interesse toont met je CV, zullen wij contact opnemen. We zorgen voor een telefonische kennismaking en vervolgens een sollicitatiegesprek in de winkel.