Waarom onze organisatie

Je zal jezelf continu zien ontwikkelen en evolueren
Werken in een omgeving met toffe collega's die een passie hebben voor wat ze doen.
Ruimte om door te groeien in een stabiele en financieel sterke organisatie.

Wij bieden

In de meeste functie zal een smartphone met abonnement ontvangen als onderdeel van je loonpakket.
Voor veel van onze functies hoort een bedrijfswagen bij het salarispakket.
Je verloning stemmen we af op je ervaring en groeipotentieel.

Over ons

Wie is Building Technology bv?

ETI, ETI Partner, Clima & Partners, Siegers Technics, Antec en Entek vormen een groep van met mekaar verbonden, complementaire en bijzonder klantgerichte KMO’s die zorgen voor een complete service voor uw gebouwtechnieken.

Building Technology is uw partner met jaren ervaring in design & build projecten.

Onze klanten evolueren naar een “one-stop-shop” voor de investering in technieken en door een verdere integratie van onze verschillende bedrijven spelen we hier nu verder op in. Onze ambitie is om verder te groeien en nog meer een volledige service op maat te leveren.

Wil je graag meewerken aan projecten zoals het Amazon distributiecentrum op Blue Gate, waar we zowel alle elektriciteit alsook de HVAC werken hebben uitgevoerd, neem dan zeker contact op met ons.Onze waarden

Persoonlijke ontwikkeling
Buiten je professionele ontwikkeling dankzij o.a. opleidingen, teambuildings, etc.. zal je jezelf ook persoonlijk ontwikkelen binnen onze organisatie.
Duurzaamheid
We zijn steeds op zoek naar duurzame relaties, zowel met onze klanten alsook met onze medewerkers.
Stabiliteit
We zoeken collega's die zich op lange termijn willen ontwikkelen bij ons.
Open
We zijn een organisatie die openheid en input te zeerste kan appreciëren. Ook wij als organisatie streven naar een continue ontwikkeling.
Bij Building Technology heb ik de kans gekregen om mezelf te ontplooien in een functie die ik graag doe. En mede dankzij tal van interne en externe opleidingen kan ik blijven groeien in men functie als engineer.
Thijs Gommers Engineer bordenbouw

Bij Building Technology BV is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Leuk dat we je cv hebben mogen ontvangen. We nemen asap contact op met jou.
Eerste reactie
Zodra we je cv hebben mogen ontvangen, nemen we contact op met jou.
Telefonische screening
Lijkt ons je cv een mooie match met de functie die we hebben openstaan? Dan nemen we alvast eens telefonisch contact op met jou en plannen we een verkennend gesprek in.
Eerste interview
Tijdens het eerste interview leren we elkaar beter kennen. Indien de click er is, maken we een tweede afspraak met de direct leidinggevende.
Tweede interview
We trachten om de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Dit wil zeggen dat bij het tweede gesprek iedereen aanwezig is die kan beslissen over een mogelijke samenwerking
Aanbod
Na je tweede positieve gesprek bij ons, maken we je een loonvoorstel op. Dit voorstel is altijd overzichtelijk en duidelijk.
Aangenomen
Super. We hebben een akkoord en beginnen weldra aan onze samenwerking.
Onboarding
Tijdens je onboarding nemen we de tijd zodat je je collega's kan ontmoeten, jezelf kan installeren op je werkplek en het bedrijf kan leren kennen.
Opvolgmomenten
Tijdens je eerste jaar zullen we op regelmatige tijdstippen samenzitten om te zien hoe alles verloopt. Hoe je jezelf voelt binnen de firma en de functie.