Over ons

Over BSH.

BSH Hausgeräte GmbH is een van de wereldleiders in de sector en de grootste producent van huishoudtoestellen in Europa. Gedreven door de individuele wensen en behoeften van klanten over de hele wereld, streeft BSH er voortdurend naar de levenskwaliteit van de mensen te verhogen met zijn uitstekende merken, innovatieve producten en technisch hoogstaande oplossingen.

Naast de wereldmerken Bosch en Siemens, evenals Gaggenau en Neff, zijn ook lokale merken in het portfolio opgenomen: Thermador, Balay, Profilo, Constructa, Pitsos, Coldex, Ufesa.

Terwijl de wereldmerken zijn afgestemd op hun respectieve doelgroepen zowat overal ter wereld, behouden de lokale BSH-merken elk een sterke connectie met de consumenten in hun doelgroep.

BSH is een merklicentiehouder van Robert Bosch GmbH voor het Bosch-merk en Siemens AG voor het merk Siemens.

Wereldwijd succes

Opgericht in 1967 als een joint venture van Robert Bosch GmbH (Stuttgart) en Siemens AG (München), werd BSH in januari 2015 voor 100 percent eigendom van de Bosch Group. In de 50 jaar van zijn bestaan, is BSH uitgegroeid van een Duits exportbedrijf tot ‘s werelds tweede grootste fabrikant van huishoudtoestellen. Met meer dan 58,000 werknemers wereldwijd, groeide de omzet van BSH in 2016 tot om en bij de 13,1 miljard euro. BSH produceert het volledige gamma van moderne huishoudtoestellen in een 40-tal fabrieken wereldwijd. Het productportfolio reikt van fornuizen, ovens en dampkappen, vaatwassers, wasmachines en droogautomaten, koelkasten en diepvriezers tot klein huishoudelektro zoals stofzuigers, koffiemachines of keukenrobots. Met Home Connect biedt BSH een platform van alle merken, als basis voor een snel uitbreidend ecosysteem van geconnecteerde huishoudtoestellen en klantgerichte diensten. De toekomst heeft ook zijn plaats in de keuken.

Consumentgericht

Bij alle productontwikkelingen van BSH staat de consument centraal. De doelstelling van het bedrijf is de levenskwaliteit van de gebruiker te verbeteren. In laboratoria voor gebruikservaring die speciaal voor dat doel werden gecreëerd, stelt BSH prototypes en producten dagelijks op de proef in werkelijke omstandigheden, en dat in alle fasen van de ontwikkeling. De resultaten van deze tests worden constant meegenomen in de ontwikkeling van nieuwe BSH huishoudtoestellen, en leiden zo tot producten en oplossingen die perfect beantwoorden aan de wensen van consumenten wereldwijd: innovatieve huishoudtoestellen van een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid, die niet alleen worden gekenmerkt door hun intelligent design, gebruiksvriendelijkheid en energie-efficiëntie, maar die ook praktische bijkomende voordelen bieden dankzij de opties die de geconnecteerde wereld toelaat.

Werknemers als de basis voor succes

De individuele sterktes van de werknemers, hun passie voor de ambities van BSH, hun technische bekwaamheden en de sterke, gedeelde waarden zijn de kritische succesfactor voor BSH.

Daarom stimuleert BSH zoveel mogelijk de ambities en het potentieel van zijn personeel, en biedt het bedrijf een moderne en flexibele werkomgeving. BSH heeft zijn mondiale netwerk van werknemers de laatste jaren voortdurend uitgebreid en is een kosmopolitisch bedrijf dat diversiteit naar waarde schat en aanmoedigt: BSH-werknemers op alle continenten dragen bij met een brede verscheidenheid aan perspectieven en ervaringen, en zijn de basis voor innovatieve producten en oplossingen in het voordeel van de consumenten.

In 2017, reikte het onafhankelijke Top Employers Institute, voor de vijfde keer op rij, de fel begeerde internationale "Top Employer Europe"-prijs uit aan BSH. Het bedrijf werd ook verkozen als "Top Employer Asia Pacific" en "Top Employer USA." In Duitsland werd BSH weer bekroond als "Top Employer Germany" en eveneens als "Top Employer Engineers".

 

Kijken naar de toekomst – met een sterk team.

Maak het leven eenvoudiger met huishoudtoestellen en oplossingen die de alledaagse taken en drukte verlichten, toestellen uitgerust met toptechnologie. Als deze toestellen ook nog eens milieuvriendelijk en energie-efficiënt zijn, staat niets nog in de weg van een verbeterde levenskwaliteit.

Uitzonderlijke mensen werken samen in een sterk mondiaal netwerk bij BSH om dit te realiseren. Onze werknemers zijn bijzonder toegewijd, professioneel en werken samen met collega's uit de hele wereld. Ze blijven zich constant ontwikkelen door van elkaar te leren en zijn goed vertrouwd met de consumenten, met onze producten en met de sector.

Innovatieve huishoudtoestellen en oplossingen. Uitstekende merken.

Zo verbeteren we wereldwijd de kwaliteit van het leven.

Bijdragen aan het aanzienlijk verbeteren van de levenskwaliteit en daarmee de eerste keuze van de klanten worden, is ons permanente doel. We zijn trots op onze moderne huishoudtoestellen en op alle 14 van onze sterke merken – maar om bij de koplopers te horen is nog meer nodig.

En "nog meer" bereiken is een uitdaging die we graag aangaan. Elke dag. Wij geven vorm aan de digitale toekomst van geconnecteerd leven, met innovaties die inspelen op de dagelijkse behoeften. Onze aandacht richt zich geheel op de noden van onze verbruikers, en we proberen die constant beter in kaart te brengen. Wij combineren onze technische expertise met nieuwe mogelijkheden voor verbeterd gebruikscomfort, en ontwikkelen producten die mensen aanspreken omdat ze ons dagelijks leven verrijken. We willen er namelijk zeker van zijn dat onze merken bij de beste op de markt van de huishoudtoestellen blijven horen en klaar zijn voor de toekomstige uitdagingen van de digitale revolutie.

Maar voor ons gaat het ook over de mensen achter BSH. We erkennen dat we onze doelen alleen kunnen bereiken door samen te werken. Daarom moedigen we de specifieke vaardigheden en talenten van elk van onze werknemers aan en verzekeren we een flexibele, open werkomgeving gebaseerd op vertrouwen.

Bij BSH Home Appliances nv zijn de volgende 11 vacatures beschikbaar: