Waarom onze organisatie

familiale sfeer, een hecht teamverband
We werken als team aan dezelfde doelstellingen
Werken dicht bij huis

Wij bieden

Brood en koffie gratis tijdens lunch en pauzes
pc 202.01
Vakantiegeld

Over ons

Dé buurtsuper van Zolder? Dat is B2 Supermarkt Broekmans!

Bij ons kom je niet in zomaar een supermarkt terecht. Sommige noemen Broekmans hun buurtsuper, sommige beschrijven ons als een versmarkt, voor anderen zijn we dan weer hun vaste traiteur en ambachtelijke beenhouwerij… Maar over één ding is iedereen het eens: bij Broekmans moet je zijn.

 

Waarom werkt ons team hier graag? We vroegen het hen:

“Hier krijg ik de verantwoordelijkheid en vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen. Op mijn vorige werk kon ik mijn creatief ei niet kwijt.”

“Ik vind het geweldig dat Broekmans een buurtsuper is waar ik met veel klanten goed contact heb en die op hun beurt appreciatie voor mijn werk tonen. Ik heb een vriendschappelijke en sociale band gecreëerd met de klanten.“

“Superfijne collega’s die samen voor een toffe sfeer zorgen.”

Wij kijken echt naar de noden van de medewerkers om zo het werkgeluk te stimuleren. En dat begint al vanaf de sollicitatie. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers geen drempel ervaren om in gesprek te gaan met ons, dat ze mee willen werken aan een toffe toekomst voor het team & dat ze elke dag met een lach naar het werk komen. We zetten dan ook bij onze medewerkers, al vanaf de sollicitatie, in op het bewust kiezen voor de visie & waarden waar we intern naar streven. Voelt de sollicitant zich hierin thuis? Zal de toekomstige medewerker hier het werkgeluk vinden? Indien het antwoord daarop "ja" is, zal deze persoon zich ook direct écht gelukkiger voelen in de job.

 

Superjob in een superteam!

We staan bekend voor onze kwaliteitsvolle en verse producten, een uitgebreid assortiment en een ongekende klantvriendelijkheid. Om deze troeven blijvend te kunnen garanderen, rekenen wij op een sterk, vriendelijk en enthousiast team van medewerkers. Onze buurtsuper werd in 2020 zelfs bekroond als hét Superteam van Limburg. Wil jij een superjob in een superteam? Houd dan zeker onze vacatures in de gaten of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Ons verhaal

Waarom we bij Broekmans zo hameren op de versheid en kwaliteit van producten? Daarvoor moeten we je eerst een verhaaltje vertellen.

Broekmans ontstond in 1929 als een ambachtelijke beenhouwerij, opgestart door de grootvader van huidig uitbater Jos Broekmans. Dat zegt eigenlijk al voldoende. Kwaliteit voor vers vlees en voeding zit ingebakken in ons DNA. In 1960 werd een nieuwe beenhouwerij met aansluitende supermarkt gebouwd door de oom van Jos. In 1979 stapt Jos mee in de zaak, zijn echtgenote Christiane volgt in 1980. Een volgende stap in het succesverhaal vindt plaats in 1986, wanneer de buurtsuper verhuist naar de Molenstraat. In 1989 wordt de drankenshop opgericht. Kwestie van nog meer te kunnen specialiseren. In 1996 nemen Jos en Christiane de zaak definitief over.

Bijna honderd jaar na de oprichting baat de Groep Broekmans vier zaken uit: de Alvo B2 Supermarkt in zolder met ambachtelijke beenhouwerij en traiteur, Drankenshop Broekmans in Zolder, drankenspeciaalzaak TasTToe in Boortmeerbeek en drankengroothandel The Nectar in Heusden-Zolder.

In 2020 werden we bekroond als 'Superteam'!Onze waarden

Familiebedrijf
werken binnen een hecht team
Doelgerichtheid / Daadkracht
we rijden één trein uit met iedereen erop!
Kundig
we zetten in op onze sterktes: VERS
Klantgericht
onze klant betaalt ons loon!!!
Medewerkers zijn geen nummer bij ons.
Ann Mechelmans HR

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
graag je cv bezorgen aan ann@b2supermarkt.be
Eerste interview
ter plaatse voordeel: je kan meteen onze huiselijke sfeer proeven
Tweede interview
na een eerste selectie
Proeftijd
6 maanden contract bepaalde duur