Over ons

Dé buurtsuper van Zolder? Dat is B2 Supermarkt Broekmans!

Bij ons kom je niet in zomaar een supermarkt terecht. Sommige noemen Broekmans hun buurtsuper, sommige beschrijven het hier als een versmarkt, voor anderen zijn we dan weer hun vaste traiteur en beenhouwerij… Maar over één ding is iedereen het eens: bij Broekmans moet je zijn.

 

Waarom werkt ons team hier graag? We vroegen het hen:

“Hier krijg ik de verantwoordelijkheid en vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen. Op mijn vorige werk kon ik mijn creatief ei niet kwijt.”

“Ik vind het geweldig dat Broekmans een buurtsuper is waar ik met veel klanten goed contact heb en die op hun beurt appreciatie voor mijn werk tonen. Ik heb een vriendschappelijke en sociale band gecreëerd met de klanten.“

“Superfijne collega’s die samen voor een toffe sfeer zorgen.”

 

Weet je van aanpakken en verantwoordelijkheid nemen?

We staan bekend voor onze kwaliteitsvolle en verse producten, een uitgebreid assortiment en een ongekende klantvriendelijkheid. Om deze troeven blijvend te kunnen garanderen, rekenen wij op een sterk, vriendelijk en enthousiast team van medewerkers. Onze buurtsuper werd in 2020 zelfs bekroond als hét Superteam van Limburg. Wil jij een superjob in een superteam? Houd dan zeker onze vacatures in de gaten of neem vrijblijvend contact met ons op.

In 2020 werden we bekroond als 'Superteam'!

Bij Broekmans B2 Supermarkt zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: