Over ons

Hallo! Wij zijn BRITA

…en wij houden ons bezig met water. Water is ons element.
Wij zijn een toonaangevend, snelgroeiend en internationaal familiebedrijf dat gespecialiseerd is in waterfiltratie en -optimalisatie. Al ruim 50 jaar ontwikkelen wij wereldwijde duurzame wateroplossingen. Jaarlijks stroomt er meer dan 20 miljard water door een BRITA product. Water dat niet in plastic flessen verkocht hoeft te worden! Onze missie is dan ook kraakhelder: wij willen de manier waarop mensen water drinken veranderen en zo bijdragen aan een duurzamere wereld. Help jij mee aan deze verandering?

Verander jij met ons de manier waarop mensen water drinken?

Om mensen op een duurzame manier te laten genieten van geoptimaliseerd drinkwater is een taak met veel gezichten. Bij BRITA zoeken wij voortdurend naar manieren om onze missie over te brengen naar consumenten en naar de zakelijke, professionele markt. Onze missie is helder en duidelijk en daar hebben we versterking bij nodig!

Bij BRITA krijg je de kans om betrokken te zijn bij het creatieve proces om een innovatief en bekend merk verder op de kaart te zetten. BRITA is een snel groeiend bedrijf en een club vol enthousiaste mensen. Tel daar aantrekkelijke kansen en voorwaarden bij op en BRITA is dé nieuwe stap in jouw carrière!