Over ons

BÖWE SYSTEC is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van slimme automatiseringsoplossingen.

Al meer dan 75 jaar hebben onze producten gestroomlijnde en geoptimaliseerde werk- en productiestromen in een breed scala van zeer verschillende industrieën in kaart weten te brengen.

Als fabrikant / distributeur van couverteer- en postsorteersystemen, wil Böwe Systec zijn klantenportfolio op het gebied van intralogistiek uitbreiden en diversifiëren, met de oplossingen die het in de praktijk kan brengen na de overname van gespecialiseerde bedrijven.

In de BENELUX heeft Böwe Systec, dat gespecialiseerd is in couverteersystemen, drie jaar geleden de  intralogistieke markt weten te veroveren, met zijn Optisorter die geïntegreerd kan worden bij zijn postale, retail, 3PL klanten.

Bij BÖWE SYSTEC werken we met meer dan 1.000 hooggekwalificeerde en gemotiveerde lokale medewerkers elke dag aan het leveren van succes voor onze klanten. Onze collega’s spreken de taal van de klant en zijn bekend met de lokale praktijken en landspecifieke vereisten. Ze geven advies en service van topkwaliteit en zijn de onmisbare schakel tussen ons, onze klanten en markten. Individueel en samen is dit iets waar we trots op zijn.

Bij Böwe Systec is de volgende vacature beschikbaar: