Over ons

"Thuiskomen, da's bostoen". Mensen gaan niet naar huis, maar komen tot zichzelf. En zo verwoorden ze precies wat wij bedoelen met thuiskomen. Dat iedereen mag thuiskomen is onze drijfveer. Hoe we dit waarmaken? “Door betaalbare, duurzame woonoplossingen aan te bieden met passie en respect voor mens en milieu." Of het nu een projectwoning of een appartement is, iedereen verlangt immers naar die ene thuis waar je geschiedenis kan schrijven.

Een thuis waar verhalen kunnen ontstaan, waar je je kan omringen met je vrienden en familie. Dat ene nest dat helemaal in het teken staat van jouw behoeftes en dromen. Een bron van jeugdherinneringen: jouw eigen kamer, de keuken die je omarmt met de geur van nostalgie, … Zeg maar: een echte thuis van liefde, rust en geluk.

Bostoen is een familiale onderneming aan de rand van Gent met een 130 medewerkers. Onze benadering is relatiegericht met respect en vertrouwen, waar kwaliteit en 100% persoonlijke aanpak centraal staan. Dit niet enkel naar hun klanten, maar ook naar de externe partners en onze medewerkers.

Bij Bostoen zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Junior Projectontwikkelaar

Bostoen
Sint-Denijs-Westrem
Logo Bostoen

Senior Projectontwikkelaar

Bostoen
Sint-Denijs-Westrem
Logo Bostoen