Over ons

De Bosch Groep is jou toch al bekend? Neen?  Weet dan dat onze groep vooruitstrevend is in automaterialen, aandrijf- en besturingstechnologie, elektrisch gereedschap, thermotechniek, huishoudtoestellen, beveiligingstechniek,… In 2020 had onze groep een omzetcijfer van ca. 71,6 miljard EUR en telden we ca. 394.500 medewerkers. Hiermee behoort Bosch tot de grootste industriële ondernemingen ter wereld. Wil je daar binnenkort deel van uitmaken?

Bosch Rexroth is wereldwijd de toonaangevende specialist in aandrijf- en besturingstechnologie. Als globale partner ondersteunen we de machine- en installatiebouw met technologische topprestaties en een unieke kennis van de desbetreffende sector. Meer dan 31.000 medewerkers werken aan veilige en milieuvriendelijke oplossingen op maat. Vorig jaar realiseerden we een omzet van ca. 6,2 miljard EUR.

Vanuit onze vestiging in Brussel (Anderlecht) bieden we het volledige gamma aan van producten en diensten - van industriële en mobiele hydraulica tot assemblagetechnologie en fabrieksautomatisering - , alles uit één hand.


Bij Bosch Rexroth NV/SA is de volgende vacature beschikbaar: