Waarom onze organisatie

Met de glimlach op weg naar onze bestaande klanten!
Kwaliteitsvolle producten en vriesverse jobs, dat is bofrost*

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Opleiding van 15 dagen bij start
Vergoeding woon-werkverkeer

Onze recruiter

Elies Willems

Over ons

Werken bij bofrost*

De liefde gaat door de maag. In onze bofrostwerkomgeving breng jij de liefde voor onze hoogkwalitatieve bofrost*producten aan huis. Voor ieder talent is er een plaats in onze bofrost* wereld.

Als bofrost*medewerker kom je terecht in een team dat er samen voor gaat, elke dag opnieuw.

In de bofrost*academy word je opgeleid en ondersteund om als verkoper onze klanten maximale service te geven en het beste te adviseren.

Omdat wij als werkgever ons bewust zijn van de waarden van onze bofrost*aners kan iedere voltijdse medewerker rekenen op een mooi salarispakket, 31 verlofdagen en een gratis hospitalisatie verzekering. Werken bij bofrost* is bovendien werken in eigen streek. Zie jij jezelf al de bofrost*liefde aan huis brengen? Neem dan snel contact op via onze vacatures.

Goede redenen om voor bofrost* te werken

  •  Vast contract
  •  Prestatiegerichte uitbetaling
  •  Afwisselende werkomgeving

 

 

De bofrost* wereld, waar we voor staan

Het leven is een aaneenschakeling van ‘momenten’. We willen deze bijzonder maken voor onze klanten door ze uitstekende diepvriesproducten aan te bieden samen met een  persoonlijk advies van onze bofrost*verkopers en een fantastische service. Door onze directe levering aan huis creëren we een prettige winkelbeleving. Hierdoor zijn we in Europa marktleider op het gebied van directe verkoop van ijs-en diepvriesspecialiteiten.

We proberen ons permanent te verbeteren door nieuwe producten te ontwikkelen en te introduceren die voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten. Onze doelstelling is onze klanten een persoonlijke service met een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle diepvriesproducten aan te bieden.

We nodigen je van harte uit om onze bofrost*wereld te ontdekken. Misschien maak je binnenkort ook deel uit van ons bofrost*team en zorgen we samen voor tevreden bofrost*klanten.

bofrost* staat al meer dan 50 jaar voor kwaliteit en service. We blijven groeien vanuit deze traditie – met de waarden die ons groot hebben gemaakt.

In 1966 kwam Josef H. Boquoi op een idee dat zou uitgroeien tot zijn levenswerk:  diepvriesspecialiteiten zoals ijs en groenten rechtstreeks aan de inwoners van de afgelegen boerengemeenschappen in en rond Issum in Duitsland leveren. Er waren zeer goede argumenten nodig om de mensen die op de conventionele manier hun inkopen deden, te overtuigen zoals voldoende afwisseling, kwaliteitsvolle producten en perfecte service. . In 1984 werd bofrost* marktleider in de directe verkoop van ijs-en diepvriesspecialiteiten en werd de sympathieke bofrost*verkoper in de volksmond al snel “de  bofrost*man” genoemd.

bofrost* heeft een sterke bedrijfscultuur die al decennialang ons succes vormt. De oprichter Josef H. Boquoi, zijn ideeën en waarden, de betrokkenheid van onze medewerkers en de behoeften en wensen van onze klanten zijn al vele jaren bepalend voor deze bedrijfscultuur. Onze waarden zijn tijdloos:  een ruim aanbod kwaliteitsvolle producten, het vertrouwen van onze klanten en tot slot de alomtegenwoordige inzet van iedere medewerker.

In 1989 start bofrost* Nederland en Luxemburg en in 1998  volgt de oprichting van het eerste bofrost* filiaal in België. De BeNeLux filialen worden ondersteund door de centrale diensten die zich in Rotselaar bevinden.

 Onze waarden

Stabiliteit
Wij bieden onze kandidaten meteen een vast contract met een opleiding van 15 dagen bij opstart.
Respect
Respect voor elkaar vinden wij heel belangrijk! alleen zo ben je een sterk team.
Resultaatgericht
#Workhardplayhard

Bij Bofrost* zijn de volgende 25 vacatures beschikbaar:

Logo Bofrost*

Verkoper

Bofrost*
Asse Mollem

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Online sollicitatie
Eerste reactie
Mail met video die word bekeken door de kandidaten
Telefonische screening
Eerste telefonische gesprek met standaard vragen en competenties
Assessment
Kijk dag in het filiaal
Tweede interview
Vervolg gesprek
Aanbod
Aanbod
Aangenomen
Aangenomen
Onboarding
Opstart met 15 opleidingsdagen