Waarom onze organisatie

Werken dichtbij huis en 50% thuis
Menselijk kapitaal staat centraal
Jezelf kunnen zijn als deel van een hecht team

Wij bieden

Je hebt flexibele werktijden en werkt elke dag 7u50 tussen 7u30 en 17u50.
Resultaat afhankelijke bonus
Je mag in deze functie na je opleidingsperiode 50% van thuis uit werken.

Onze recruiter

Evelien Van den Broeck en Olivia Cardinaels zijn de recruiters van dienst.

Over ons

  • We zijn Belgisch marktleider op het gebied van factoring, ook wel ‘commercial finance’ genoemd. We bieden ondernemingen die actief zijn op de business-to-businessmarkt geïntegreerde financiële oplossingen zoals bevoorschotting op facturen, debiteurenopvolging, risicodekking tegen niet-betaling en andere aanverwante diensten.

 

  • We behoren ook tot het Europees netwerk van BNP Paribas Factoring. De groep is aanwezig in 15 landen in Europa, Azië en Afrika, waar ze doorgaans een toonaangevende positie bekleedt.

 

  • Als dochteronderneming van BNP Paribas Fortis NV vormen we een integraal onderdeel van het globale aanbod voor klanten van de bank.

 

  • Bij BNP Paribas Fortis Factor hechten we waarde aan talent, inzet en loyaliteit. We zijn dankbaar voor de bijdrage die mensen leveren en profileren ons trots als een lerend bedrijf, een organisatie met een open mentaliteit en de ideale plek om anders te werken.

 


 
 


Onze waarden

Inzetbaarheid vergroten
De professionele ontwikkeling van medewerkers ondersteunen binnen een veranderende omgeving is cruciaal voor ons welslagen.
Mobiliteit stimuleren
Wij stimuleren mobiliteit binnen onze eigne organisatie maar ook binnen onze moedermaatchappij BNP Paribas Fortis.
Bouwen aan het menselijke aspect
We werken continu aan het handhaven van een flexibele, open, progressieve en levendige bedrijfscultuur om talent aan te trekken en te behouden.
"Mijn job binnen een ruim kader autonoom invullen, gekoppeld aan de aangename interactie met zowel klanten, collega's en externen, maakt dat ik niet alleen met plezier kom werken, maar ook met een goed gevoel de werkdag afsluit."
Yves
Yves Receivables Manager

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Stuur je CV naar BE.humanresources@bnpparibasfortisfactor.com
Eerste interview
Een eerste kennismaking met HR gebeurt via een video-interview of een F2F interview
Tweede interview
Na een positief gesprek met HR, ontmoet je je toekomstige manager voor een kennismakingsgesprek. Dan wordt ook je inhoudelijk kennis en je niveau van kennis van het Frans afgetoetst.
Aanbod
Is er nog steeds een wederzijdse interesse na deze interviews? Dan krijg je via je HR een loonvoorstel.