Waarom onze organisatie

Passionately Personal met heel wat leuke team events
Persoonlijke begeleiding en gericht opleidingen
Mogelijkheid tot ondernemen van kansen in je carrière

Wij bieden

Bedrijfsauto
Opleidingsbudget
Vakantiegeld

Over ons

Waarom kiezen voor Bennet? Als technisch bureau leveren wij expertise aan binnen maintenance, engineering en projecten in de procesindustrie. Elk project grijpen we vast en diepen we uit. En we dromen graag out of the box. 

Hoe we dat doen? Door te investeren in onze mensen. We bieden ruimte voor persoonlijke groei én gezellige teamactiviteiten. Zo creëren we een enthousiaste werksfeer voor iedereen, ook voor de Bennet-leden die aan de slag gaan bij een klant. Keeping the Bennet spirit up! 

Wat die aanpak ons brengt? De ideale basis om bruggen te bouwen tussen jouw plan en een tot in de puntjes afgewerkt project. Want met een hecht partnership en een bezield team kan een project alleen maar slagen. En nee, dat is geen loze belofte of een verkooppraatje. Wél het Bennet-DNA.



Onze waarden

Stabiliteit
Bennet Engineering bestaat intussen 6 jaar en hangt onder de vleugels van de Copus Groep.
Loyaliteit
Hechten veel belang aan een goede band met onze medewerkers en gaan de extra mile voor al onze Benneteers.
Pionieren
Bennet wil een landschap creëren van ondernemerschap waarin onze ingenieurs dingen kunnen realiseren en kansen krijgen.
Doelgerichtheid / Daadkracht
Geen loze woorden maar effectief daden bij Bennet Engineering
Informeel
Jaarlijks houden we heel wat events zoals teambuildings, drinks, family days,.. om elkaar op relaxte momenten beter te leren kennen en zo een betere band te kunnen bouwen.
Flexibel
Mogelijkheid tot thuiswerken, flexibele starturen,..
Persoonlijke ontwikkeling
Als Benneteer kan je blijven leren en groeien. Je krijgt van ons persoonlijke begeleiding, professionele opleidingen en een jaarlijks opleidingsbudget.
Bij Bennet moet je niet wachten op opportuniteiten, je mag ertussen kiezen. Kies een baan waar je van houdt en je zal geen dag meer moeten werken in je leven.
Kris
Kris Maintenance werkvoorbereider

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteer via deze weg, via de website of spontaan via een mailtje te sturen naar jobs@bennet.be
Telefonische screening
Eén van onze recruiters belt je even kort op om jouw profiel te overlopen en te kijken welke elementen voor jou belangrijk zijn bij het zoeken naar een nieuw project.
Eerste interview
Wanneer we een passend project gevonden hebben stellen we je voor bij deze klant en indien er een match is volgt een interview bij de klant. Bennet staat jou hierin bij uiteraard.
Aanbod
Indien het interview goed is verlopen zal Bennet jou een voorstel doen om in dienst te treden bij Bennet. Ben je freelancer? Dat kan uiteraard ook!
Onboarding
Zodra je bij Bennet start geven we je een onboarding presentatie met alles wat je moet weten over Bennet, invoer ziekte, carpolicy, timesheets, teambuildings enzovoort!