Waarom onze organisatie

Wij herstellen alles , zelfs jouw humeur
Binnen AutoRepairGroup Carrosserie wordt er gewerkt met de modernste materialen
Werken dicht bij huis

Wij bieden

Ervaring wordt correct verloond
Premie voor kinderopvang voor arbeiders via sociaal fonds
Geen weekendwerk

Onze recruiter

Over ons

Welkom bij AutoRepairGroup, dé specialist in autoherstellingen met een focus op carrosseriewerken en expertise in doorgedreven reparaties aan elektrische wagens. Met 14 vestigingen verspreid over het land en een team van 430 toegewijde medewerkers, zijn wij een stabiel en groeiend bedrijf dat bekend staat om zijn snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Of het nu gaat om kleine deukjes of grootschalige carrosseriereparaties, wij nemen elke uitdaging aan met oog voor detail en een glimlach. Ons team is niet alleen bekwaam en ervaren, maar ook toegewijd aan het herstellen van niet alleen voertuigen, maar zelfs het humeur van onze klanten. Bij AutoRepairGroup bieden wij een omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om bij te leren en te groeien, dit alles binnen een warme en gemoedelijke werksfeer.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we streven ernaar om elke reparatie met zorg en professionaliteit uit te voeren. Vertrouw op AutoRepairGroup voor vakkundige autoherstellingen en een service die verder gaat dan alleen het repareren van voertuigen – wij herstellen zelfs de glimlach op uw gezicht.Bij AutoRepairGroup smeden we succes met passie en precisie.Als filiaalmanager leid ik een team dat auto's én klantenhumeur herstelt. Onze kracht: vakmanschap, klantbetrokkenheid en dagelijkse vreugde.
Sam Delbecque
Sam Delbecque Filiaal Manager

Bij AutoRepairGroup Carrosserie is de volgende vacature beschikbaar: