Over ons

Atalian Global Services België

ATALIAN is een onafhankelijke groep en familiebedrijf dat sinds 1971 in België gevestigd is en mag zich marktleider op het vlak van diensten voor bedrijven noemen. Het jaarlijks omzetcijfer van de Groep in België bedraagt 120 miljoen euro.

ATALIAN biedt haar knowhow inzake geïntegreerde facilitaire diensten en Multi services aan voor volgende diensten: Facility Management, Schoonmaak en Netheid, Technisch onderhoud (Atalian Building Solutions), Catering (Green Kitchen), Onthaal en Gastvrijheid, Energiebeheer, Groenonderhoud en Security.

Onze klant, autobouwer FORD, heeft ons een enorm interessant en langdurig project gegund. Onze opdracht bestaat erin om de voertuigen na het transport vanuit de fabrieken, klaar te maken voor verkoop. Dit wil zeggen dat wij de voertuigen zullen controleren op verschillende vlakken (mechanisch, elektrisch, carrosserie, lak…) en daaropvolgend de nodige reparaties uitvoeren. Samen met onze partner AKTRION zetten wij ons 100% in om hiervan een succesverhaal te maken.

Bij Atalian Global Services België is de volgende vacature beschikbaar: