Over ons

Wij ondersteunen organisaties bij het oplossen van hun transformatie uitdagingen van strategie tot implementatie.

Elke organisatie kent cruciale momenten van verandering. Verwacht of onverwacht. Als opportuniteit, of eerder uit noodzaak. Onder de vorm van een complex IT-project of een organisatiewijziging. Of als complete ‘Business Transformation’.

Partner bij elke verandering
Pragmatische aanpak is al 20 jaar ons handelsmerk. Onze adviesopdrachten zijn pas écht afgerond als we onze klanten naar het vooropgestelde resultaat hebben begeleid. Als ‘trusted advisor’ en partner waarop ze ten volle vertrouwen om hun bedrijf of organisatie doorheen de complexiteit van een transitie of nodige verbetering te leiden.

Wat ook uw veranderingsobjectief is, bij ARCH kennen we de kunst van change management. Op basis van intense samenwerking en beproefd project- en veranderings-management kaderen we dit steeds binnen een geïntegreerd en op-maat-transitieplan. “It’s not an event, it’s a process.”

We helpen bij het maken van belangrijke keuzes. Daarbij stimuleren we een open dialoog en persoonlijke betrokkenheid. Zonder complexe methodieken creëren we ruimte voor creativiteit en het delen van kennis en ervaring. Focussen op mogelijkheden in plaats van beperkingen en problemen, zo maken we uw ‘change’ waar tot op de werkvloer.

Veranderingen omzetten in duurzame resultaten is boeiend maar ook complex. Senior-kwaliteit is dan dé bepalende factor. Op basis van onze expertise, visie en methodieken boeken we steeds vooruitgang en geven nooit op, totdat het resultaat is bereikt. Dat maakt ons getalenteerd team de kracht van ARCH.

Daarom, uitdagingen? Nooit lopen we er met een grote boog omheen. Rechtdoorzee zeggen we waar het op staat, en staan we garant voor wat we u beloven. Mensen in beweging zetten om meetbare resultaten te bereiken, dat is de toegevoegde waarde waarop wij ons richten. Of anders gezegd :

“Making change happen”.

Bij ARCH International NV is de volgende vacature beschikbaar: