Waarom onze organisatie

Fijne en open sfeer
Indrukwekkende omgeving

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Opleidingsbudget
Pensioen

Onze recruiter

Inge Verhoeven & Marie Van Goethem

Over ons

Antwerp EuroTerminal is de grootste multipurpose Terminal die je momenteel kan vinden binnen de Haven van Antwerpen. Als Home Terminal van de Grimaldi groep, specialiseren we ons in de behandeling van zowel containers, stukgoed als RoRo. Onze kaai vormt via Finnlines, ACL en Grimaldi een directe lijnverbinding naar Rusland en Noord-Europa, het Middellands zeegebied, West-Afrika, Zuid-Amerika en Noord-Amerika. Antwerp EuroTerminal stelt dagelijks meer dan 300 mensen tewerk en is gevestigd te Verrebroek.Onze waarden

Stabiliteit
Wij zijn een stabiele werkgever en investeren ook in stabiliteit van de werknemer. We proberen steeds te kijken welke mogelijkheden er zijn om aan de wensen van onze medewerkers te voldoen.
Loyaliteit
Er is een zeer grote loyaliteit van werknemer naar werkgever, maar ook van werkgever naar werknemer.
Gelijkwaardigheid
De sfeer op AET is zeer open en gelijkwaardigheid staat centraal.
AET is mijn eerste werkgever in Belgiรซ en ik ben heel dankbaar voor de kans die ik hier heb gekregen. Er heerst een internationale en vriendelijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt, daarom was het voor mij gemakkelijk om me te integreren.
Stela Bejan
Stela Bejan Loketbediende

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Eerste reactie
Wanneer we jouw sollicitatie ontvangen en een potentiele match zien tussen jouw profiel en onze openstaande vacature, nemen wij contact op met jou.
Eerste interview
Idealiter nodigen we de persoon ter plaatse uit voor een eerste interview met HR en iemand met een leidinggevende positie binnen het team.
Tweede interview
Indien het eerste interview goed verlopen is, vindt een tweede interview plaats met onze HR-manager en de manager van het team.