Over ons

Vzw Amate is een groep van vijf woonzorgcentra, gelegen in de provincie Antwerpen. Door onze oorsprong uit de zustercongregaties hebben wij een lange zorgtraditie die zich richt op ouderenzorg en personen met dementie.

Iedere zorgcampus van Amate biedt een nieuwe, warme, veilige en comfortabele thuis aan zij die wat meer ondersteuning nodig hebben. Wij bieden kwaliteitsvolle dienstverlening om onze missie ‘wonen, leven, genieten zonder zorgen’ te waarborgen.

Omdat we bij Amate beseffen dat niets belangrijker is dan een warme thuis, willen we die ook elke dag kunnen aanbieden. Genieten is je leven in eigen handen kunnen houden en daar willen we graag aan meehelpen.

De medewerkers van Amate staan met hart en ziel klaar om jou elke dag te ondersteunen en zo een meer dan alleen maar comfortabele woonomgeving en goede zorgen aan te bieden.

Naast de woonzorgcentra maken eveneens de Beata Kinderdagverblijven deel uit van Amate. 

 

https://www.amate.be/  |  https://beatakinderdagverblijven.be/ 

 

Amandina ...

Wonen in prachtige, groene omgeving

Woonzorgcentrum Amandina is gelegen in een wondermooi parkdomein te Wuustwezel. In deze rustgevende en groene omgeving voorzien wij ruime wooneenheden in een modern en stijlvol gebouw, gekoppeld aan een betoverende gerenoveerde kapel.

  • 161 lichtrijke een- en/of tweepersoonskamers
  • 30 assistentiewoningen met gemeenschappelijke ontmoetingsruimte
  • Aangepaste afdeling voor bewoners met dementie, met toegang tot tuin
  • 3 kamers voor kortverblijf (minimum 1 week)

Bij Amandina zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: