Waarom onze organisatie

Naast hard werken, is er ook veel ruimte voor plezier
Werknemers die initiatief nemen, kunnen mee groeien en verbreding vinden in hun takenpakket
Familiebedrijf (6de generatie) met informele werkcultuur

Wij bieden

Pensioen
Vakantiegeld
Fietsleasing

Over ons

Sinds 1877, reeds 6 generaties, is Albe De Coker gepassioneerd door drukwerk. Met een enthousiast team van 140 personen, verspreid over 2 sites, staan we 24/24 en 7/7 klaar om de meest uiteenlopende drukopdrachten uit te voeren. Van 1 tot 1.000.000 exemplaren.

Als familiebedrijf focussen we op de lange termijn. Duurzaam en ethische ondernemen is de hoeksteen van ons bedrijf. Zo reduceren we ons grondstofgebruik, verminderen we onze afvalvolumes en adviseren we klanten actief over milieuvriendelijke vervangproducten. Aanvullend hebben we 2650 zonnepanelen die mee voor energie zorgen. Op sociaal vlak, hebben we met het naburig maatwerkbedrijf een hecht partnership uitgebouwd. Sinds 2016 werken er dagelijks een 10tal van hun mensen mee in onze drukkerij. We zijn dan ook trots dat onze inspanningen, op het vlak van duurzaamheid, dit jaar zijn beloond met een โ€œEcovadis Goldโ€ erkenning.

Doorheen de jaren heen hebben we ons aanbod gediversifieerd en zijn hierdoor de specialist geworden in verschillende segmenten. We focussen ons op markten waar we waarde kunnen toevoegen door de klant volledig te ontzorgen. Naast commercieel drukwerk, werken we voor de retail (9000 Point Of Sales pakketten per maand), het luxesegment (kunstboeken en limited edition prints), interieurmarkt (digitaal gedrukt behangpapier) en de labelindustrie (booklets).

En misschien het aller belangrijkste, bij ons op de werkvloer is er ruimte voor plezier en wordt er veel gelachen.Onze waarden

Loyaliteit
Zeer stabiele ploeg: mensen die hier starten, gaan meestal niet meer weg
Pionieren
Werken met de nieuwste technologieën en machines
Duurzaamheid
Volledige groene drukkerij
Familiebedrijf
6de generatie ondertussen
Kundig
Zeer goede naam in de markt o.w.v. hun kwaliteitsvol werk

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Telefonische screening
Gesprek met recruiter via teams
Eerste interview
1ste gesprek bij de organisatie zelf
Tweede interview
2de gesprek bij organisatie zelf