Wij bieden

Bonus / winstregeling
Dertiende maand

Onze recruiter

Over ons

Martleider in platformliften
Aesy Liften is de marktleider op het gebied van platformliften in de Benelux. Van ontwerp tot productie en van verkoop tot installatie en onderhoud. Het gaat hierbij om betaalbare liften zonder liftput, machinekamer of dakopbouw. Een lift die in ieder bestaand of nieuw gebouw gerealiseerd kan worden.

Aesyliften begon haar missie, om elk gebouw voor iedereen toegankelijk te maken, in 2005 op kleine schaal in Nederland. De behoefte bij bedrijven en particulieren naar deze oplossing bleek gigantisch te zijn. Traditionele liften waren vaak te duur of de ruimte ervoor ontbrak. De platformliften van Aesy Liften zijn de ideale oplossing: betaalbaar, duurzaam en in vrijwel ieder pand te installeren. In 2009 werd Aesy Liften onderdeel van de Zweedse Cibes Lift Group.

Cibes Lift Group
Cibes Lift Group is al ruim 75 jaar dé specialist in platformliften en wereldwijd marktleider. De groep is actief in meer dan 70 landen, heeft 14 dochterbedrijven en werkt samen met ruim 200 distributeurs. Daarmee is het de grootste producent en leverancier van platformliften ter wereld.

Aesy Liften België
Na de succesvolle groei in Nederland heeft Aesy Liften in 2011 de stap naar België gezet. Het resultaat is verbluffend. Honderden tevreden klanten zorgden ervoor dat Aesy Liften ook in België heel snel gegroeid is. De organisatie bewerkt met ruim 100 enthousiaste medewerkers de Nederlandse en Belgische markt. Met eigen verkoopteams, installatieteams en onderhouds- en servicemonteurs doet Aesy Liften waar het goed in is: klanten verrassen met mooie, innovatieve oplossingen. Ook de productie van de liften gebeurt in eigen huis, bij Cibes. Het team van Aesy Liften in België bestaat uit 20 medewerkers en het kantoor is gevestigd in Wijnegem.


Bij Aesy Liften is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatieprocedure
Interview Kennismaking bij Aesy Liften Assessment Laatste selectiegesprek bij Aesy Liften