Over ons

Aerobel te Bilzen is een baanbrekend groeibedrijf: gedreven vanuit innovatie en voortuitstrevend onderzoek ontwikkelt én produceert deze scale-up ecologische isolatiegrondstoffen van de allerhoogste kwaliteit. Sterker nog: deze high performance isolatiematerialen (de Aerogels) hebben de grootste voordelen voor de wereldwijde klanten.

Ecologisch (werken met afvalstoffen en natuurlijke bronnen), economisch (kostenbesparend), technologisch (brandwerend en waterafstotend) en productie-technisch (verticaal geintegreerd en energie-besparend proces) is Aerobel vandaag al dé voorloper in circulair bouwen.

Maar de vermarktbare toepassingen zijn werkelijk eindeloos: van bouw tot ruimtevaart, van automotive tot geneesmiddelen, van kleding tot cosmetica, van koelsystemen tot energieopslag, en zo veel meer.

Aerobel heeft dan ook een fantastische missie: “ De aarde redden en Mars leefbaar maken door isolatie”. Gedreven door pure passie en met een team van ervaren R&D-specialisten ligt voor Aerobel een geweldig groeiplan klaar.

Een nieuwe productieplant te Houthalen wordt zo de volgende mijlpaal.