Over ons

Absolute Jobs is een uitzendbureau met sterke expertise in selectie en rekrutering, gespecialiseerd in de werving van ervaren personeel voor knelpuntberoepen. 

We matchen werkzoekenden met bedrijven in verschillende sectoren voor jobs met optie vast. Hierbij werken we zowel met binnenlandse als buitenlandse werknemers om vacatures bij ondernemingen ingevuld te krijgen. We zijn immers specialisten in internationale rekrutering.

Bij Absolute Jobs houden we altijd onze dubbele focus: voor kandidaten verleggen we grenzen voor de perfecte job, voor bedrijven zetten we ons grenzeloos in om elke vacature volgens wens in te vullen. Op die manier gaan we altijd the extra mile voor elke job.

Technisch talent wordt steeds schaarser.Daarom gaan we bij Absolute Jobs als selectie- en rekruteringsbedrijf the extra mile voor u. Dat matchen van talenten en ondernemingen doen we letterlijk en figuurlijk zonder grenzen. Met internationale kantoren en experts. Zowel hier als in de rest van Europa. En voor uw bedrijf gaan we hiervoor steeds verder, met een sterke begeleiding van a tot z.

Onze missie: uw perfecte match maken.