Waarom onze organisatie

4Retail is een dynamische en vooruitstrevende ā€˜food & beverageā€™ KMO met jarenlange ervaring
Centrale Rol in een Dynamische Omgeving

Wij bieden

Salarisschaal conform Barema
Werken vanuit huis mogelijk
Vakantiegeld

Over ons

4Retail is een dynamische en vooruitstrevendeĀ  ā€˜food & beverageā€™ (FMCG)Ā  KMO met jarenlange ervaring binnen de FMCG.Ā Ā Ā  4RetailĀ  (co-)ontwikkelt en vermarkt producten in o.a. segment koeken, cake, ontbijtgranen, ijs, vruchtensappen, a.o.Ā Ā  onder eigen merk of bekende merken uit entertainment en voedingsbranche.Ā Ā  4RetailĀ  is vertrouwd met zowel de lokale als internationaleĀ  markt, begrijpen wensen en behoeften van onze leveranciers en afnemers en vertalen deze naar sterke productvoorstellen of oplossingen. 4Retail is een challenger ten aanzien van de regulier A-merken, en lanceren producten met NĀ°1, NĀ°2 of NĀ°3 posities in diverse categorieĆ«n.Ā Ā 

4Retail heeft de ambitie om door te ontwikkelen en te groeien samen met onze huidige klanten en nieuwe klanten in nieuwe markten.Ā  Vanuit onze kernwaarden, staat 4Retail voor ondernemerschap, full klant georiĆ«nteerdheid en succesvolle daadkracht. Op dit moment zijne we zoek naar management & commerciĆ«le binnendienst assistentie. Ā Onze waarden

Innovatief
4Retail (co-)ontwikkelt en vermarkt producten in o.a. segment koeken, cake, ontbijtgranen, ijs, vruchtensappen, a.o. onder eigen merk of bekende merken uit entertainment en voedingsbranche.
Doelgerichtheid / Daadkracht
4Retail heeft de ambitie om door te ontwikkelen en te groeien samen met onze huidige klanten en nieuwe klanten in nieuwe markten.
Resultaatgericht
4Retail neemt je mee op een avontuur naar de beste versie van jezelf! Die focus op persoonlijke groei willen we meegeven aan klanten én collegaā€™s.
Klantgericht
4Retail is vertrouwd met zowel de lokale als internationale markt, begrijpen wensen en behoeften van onze leveranciers en afnemers en vertalen deze naar sterke productvoorstellen of oplossingen.

Bij 4Retail bv zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Na een persoonlijk gesprek kijken we uit naar een verder samenwerking
Onboarding
Na je sollicitatie, word je op de correcte manier opgeleid met een uitgestippeld traject aan de hand van jouw functie.