🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Medewerker verkooppunt | auto industrie

Partspoint
Sint-Pieters-Leeuw

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Als filiaalmedewerker ben je het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten en particulieren om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Partspoint te verhogen. Samen met de filiaalleider zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Partspoint in jouw regio is. Je werkt ook op zaterdagen. Uiteraard wordt deze dag gecompenseerd met een vrije dag. Je levert de door de klanten bestelde goederen af in hun bedrijf en zorgt daarbij voor een goede en persoonlijke band met jouw klanten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de filiaalleider.

Profiel kandidaat

Je hebt een technische achtergrond. Daarnaast heb je een eerste verkoopervaring opgebouwd, bijvoorbeeld als binnendienstmedewerker, toonzaalverkoper of televerkoper. Je bent een gemotiveerde en gedreven persoon met commerciële en administratieve vaardigheden. Je bent flexibeloplossingsgericht en nauwkeurigmet cijfers. Je bent het aanspreekpunt voor je klanten. Door je kennis, inzet en sympathie verschaf je elke klant een persoonlijke service.

Geboden wordt

Partspoint België, met 25 filialen, is specialist in auto-onderdelen en de volledige uitrusting van materiaal en werktuigen voor de garagist. Kortom, Partspoint levert alles wat een garagist nodig heeft. Kijk op https://www.partspoint.be/ voor meer informatie.

  • Voltijdse job met optie vast
  • Een job in een dynamische en groeiende onderneming die investeert in haar mensen om als een sterk team de klanten echt te helpen.
  • Een vast salaris aangevuld met bonus en extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, mogelijkheid tot leasen van fiets,..).
  • Een zeer ervaren team dat je met raad en daad bijstaat zodat jij je volop kan ontwikkelen.

Synoniemen jobtitel

Verkoop Techniek Goederen Voorraad

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.