🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Begeleider buitenschoolse opvang | onbepaalde duur

Gemeente Herselt
Herselt

Bekijk vacature nogmaals

Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.
Ondersteunde bestand types: doc, docx, pdf, rtf, odt.

Taken en verantwoordelijkheden

Je bent in het bezit van een diploma lager secundair onderwijs en je bent houder van een  attest ‘begeleider buitenschoolse kinderopvang’ van een door Kind en Gezin erkende opleidingsorganisatie of een titel van beroepsbekwaamheid 'begeleider buitenschoolse opvang' of een kwalificatiebewijs dat voldoet aan de vereisten van Kind en Gezin (een volledige lijst van de vereiste getuigschriften kan je opvragen bij personeelsdienst of dienst kinderopvang) of je gaat dit attest in de nabije toekomst nog behalen.

Als begeleider buitenschoolse kinderopvang organiseer je het dagelijks onthaal en de dagelijkse opvang van kleuters en lagereschoolkinderen (2,5 tot 12 jaar). Hierbij heb je oog op het creëren van een veilige, geborgen en aangename omgeving rekening houdend met de verschillende behoeften en noden van de individuele kinderen.

Je hebt een onthaalfunctie naar ouders en kinderen toe en communiceert op een open en respectvolle manier met ouders, teamgenoten en leidinggevenden.

Je biedt creatieve, uitdagende en gevarieerde activiteiten aan, aangepast aan de leeftijd van het kind. Je straalt het nodige enthousiasme uit tijdens het begeleiden van de kinderen.

Je voert de dagelijkse administratieve taken correct uit. Ook poetsen behoort tot je takenpakket.

Je wil meewerken aan een warme en stimulerende opvang.

We verwachten dat je ook één voormiddag per week (meestal op maandag) beschikbaar bent voor teamvergaderingen, werkgroepen, voorbereiden van activiteiten…

Profiel kandidaat

Je hebt een hart voor kinderen. Je kan zowel zelfstandig als in groep werken met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt zin in initiatief en gaat op zoek naar nieuwe ideeën. Je bent creatief. Je bent vlot in communiceren zowel in het team, met ouders en met kinderen;
Je bent flexibel en bent bereid om te werken in onderbroken diensten. Maar ook wij zijn flexibel, past het je bijvoorbeeld beter om enkel de avond shiften te draaien dan kan dat besproken worden.

De volledige functiebeschrijving kan je bekomen op aanvraag.
 Deze beschrijving is niet beperkend en kan te allen tijde aangepast worden naargelang de evolutie van de organisatorische accenten bij gemeente, AGB en OCMW.
 

Geboden wordt

Deeltijds contract onbepaalde duur (max. 19u, in overleg), een brutosalaris op jaarbasis voor 19/38u (aan huidige index 2,0399) tussen 16.350,60 euro en maximum 23.254,92 euro of op maandbasis tussen 1.362,55 euro en 1.937,91 euro (ific); maaltijdcheques van acht euro, ecocheques eindejaarstoelage, vakantiegeld, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering, tweede pensioenpijler.
De functie wordt vacant verklaard t.e.m. 13 mei 2024. Kandidaten die voldoen aan de selectievoorwaarden zullen kunnen deelnemen aan de selectie. Die vindt plaats op woensdag 22 mei 2024 en bestaat uit een praktische proef en een selectie-interview in VTC De Mixx. Om als geslaagd te worden beschouwd moet je 60% behalen op iedere proef. Er wordt een werfreserve van 1 jaar aangelegd voor contracten onbepaalde duur.
Voor vragen over de modaliteiten en selectieprocedure kan je terecht bij de personeelsdienst: 014 53 90 08 of personeel@herselt.be, Voor vragen i.v.m. de functie-inhoud kan je terecht bij dienst kinderopvang: 014 53 90 27 of kinderopvang@ocmwherselt.be.

Meer informatie

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Synoniemen jobtitel

BKO, begeleider kinderopvang,

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.