🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Klinisch psycholoog ouderenpsychiatrie

Psychiatrische ziekenhuis Alexianen Tienen
Tienen

Laat "Psychiatrische ziekenhuis Alexianen Tienen" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij gepassioneerd door ouderenpsychiatrie en heb je een goede kennis van cognitieve stoornissen? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen voor ons multidisciplinair team op de afdeling ouderenpsychiatrie en maak samen met ons het verschil!

 

 

Je komt terecht in een dynamische organisatie waar warme en deskundige zorg hand in hand gaan. Goede zorg vraagt gedreven medewerkers; we investeren dan ook graag in jouw welzijn en persoonlijke groei.

Profiel kandidaat

Wie ben jij en wat verwachten wij van jou?

  • Klinische expertise:
    Je bent een gediplomeerde klinisch psycholoog en hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep ouderenpsychiatrie. Je hebt kennis van de specifieke psychische aandoeningen die ouderen kunnen treffen, zoals dementie, depressie en angststoornissen.
  • Open communicatie:
    Je hanteert een open communicatiestijl, waarbij je een vertrouwensband opbouwt met patiënten en hun familieleden. Je staat open voor feedback en bespreekt zorgen op een transparante manier, zodat alle betrokken partijen goed geïnformeerd zijn.
  • Begeleiding van ouderen en hun familieleden:
    Je biedt ondersteuning aan ouderen en hun naasten door hen te begeleiden in hun zorgtraject. Je begrijpt de impact van psychische aandoeningen op het dagelijks leven en biedt praktische handvatten en emotionele steun.
  • Groepssessies en individuele begeleidingen:
    Je verzorgt zowel groepssessies als individuele behandelingen, waarbij je gebruikmaakt van evidence-based therapieën. Je volgt het diagnostische proces nauwkeurig op en stemt je aanpak af op de specifieke behoeften van elke patiënt.
  • Coaching van het team:
    Je coacht en ondersteunt collega’s in het omgaan met gedrags- en psychiatrische problemen bij patiënten, met bijzondere aandacht voor degenen met dementie. Je biedt praktische tips en inzichten die het team helpen om de zorg te optimaliseren.
  • Multidisciplinaire samenwerking:
    Je neemt actief deel aan onze multidisciplinaire teamvergaderingen, waar je input levert over behandelplannen en de therapeutische aanpak. Samen met je collega’s werk je aan de verdere ontwikkeling van de therapeutische visie van de organisatie, waarbij je de laatste inzichten en methoden in de ouderenpsychiatrie integreert.

Geboden wordt

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden jou een job van onbepaalde duur. De functie omvat momenteel 50%, maar kan worden uitgebreid naar een percentage dat beter aansluit bij jouw wensen door middel van een combinatie met werkzaamheden op een andere afdeling of woonzorgcentrum.

 

Het psychiatrisch ziekenhuis ligt in het centrum van de stad Tienen, in een verrassend open omgeving, met een eigen parking en mogelijkheid tot (elektrische) fietslease. Je loon bedraagt min. 3794,81 EUR en max. 6088,08 EUR  voor een 38-urenweek, afhankelijk van je werkervaring. Dit komt overeen met het IFIC 16-barema, zoals dat geldt voor onze sector.

 

Als medewerker van de Alexianen Zorggroep Tienen krijg je de nodige verantwoordelijkheid, kan je op regelmatige basis vorming volgen en je interessegebieden ontwikkelen. In onze cafetaria kan je dagelijks terecht voor een warme maaltijd, belegd broodje of fris slaatje. Daarnaast bieden wij jou een hospitalisatieverzekering, woon-werkvergoeding, tegemoetkoming openbaar vervoer (gratis treinabonnement en verhoogde tegemoetkoming bus), maaltijdcheques van 4,70 EUR per gewerkte dag, kinderopvang tijdens schoolvakanties (6,66 EUR/dag, locatie Tienen), kortingen via Benefits at Work en verschillende activiteiten (bowling, personeelsfeest, afterwork party, Sinterklaasfeest, …).

Klik hier voor het volledige overzicht. https://alexianentienen.be/content/jobs/onze-troeven

Meer informatie

 

Meer informatie of solliciteren?

  • Jouw contactpersoon

Stefan Kelchtermans / teamcoördinator ouderenpsychiatrie
016/80 76 72  

Sarah Huysegems / Vakgroepverantwoordelijke psychologen
016/80 77 35

jobs@azt.broedersvanliefde.be

 

  • Sollicitatieproces:

Solliciteren kan t.e.m.  27/10/2024 via http://jobs.alexianentienen.be
cv-screening: 28/10/2024

sollicitatiegesprekken: dinsdag 29/10 en donderdag 31/10 in de namiddag

 

 

Werken bij de Alexianen Zorggroep Tienen?

De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiënt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk.

Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.

Wie bij AZT werkt is vriendelijk en dynamisch en is gericht op kwaliteit en samenwerking.

We zijn zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg en bestaan uit het psychiatrisch ziekenhuis Alexianen Tienen, met een psychotherapeutisch dagcentrum in Leuven, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten en Hestia. Onze organisatie maakt deel uit van de Broeders van Liefde.

Synoniemen jobtitel

klinisch psycholoog; ouderenpsychiatrie; Tienen; zorgsector; psychiatrie; deeltijds

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.