🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Kok - grootkeuken

Alexianen Zorggroep Tienen
Tienen

Laat "Alexianen Zorggroep Tienen" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Is de hongerigen spijzen jouw missie?

Bij ons kom je terecht in een warme, mensgerichte organisatie met veel honger naar groei en dynamiek. Welkom aan tafel!

 

Je komt terecht in een dynamische organisatie waar de zorg voor onze patiënten hand in hand gaat met jouw persoonlijke groei. Wij investeren graag in onze medewerkers: jouw gezondheid en werkplezier vinden we belangrijk.

Profiel kandidaat

Wie ben jij en wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een diploma hotelschool op zak. Ervaring in een grootkeuken is een meerwaarde.
  • Je bent creatief, vriendelijk, respectvol en werkt ook accuraat en zelfstandig. Daarnaast neem je graag initiatief en ben je goed georganiseerd.
  • Als teamspeler ben je flexibel en bereid om je takenpakket aan te passen aan de behoeften.
  • Je bereidt, alleen of samen met collega's, maaltijden volgens de voorgeschreven recepten, waarbij je rekening houdt met dieetvereisten en HACCP-normen.
  • Je bent bereid om, alleen of in teamverband, ook buiten de reguliere uren extra activiteiten te verzorgen, zoals recepties en hapjes tijdens lunchvergaderingen.
  • Samen met het team ben je een aanspreekpunt in de keuken: je controleert de temperaturen van de koelkast en diepvriezers, beheert de voorraad en onderhoudt de gebruikte apparatuur en materialen.
  • Je zorgt mee voor het proportioneren en verdelen van de maaltijden.
  • Je werkt samen met de andere koks en rapporteert aan de chef-kok/diensthoofd.
  • Je hebt een rijbewijs B en kunt met een lichte vrachtwagen rijden.

Geboden wordt

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden jou een voltijdse job van onbepaalde duur.

 

Het psychiatrisch ziekenhuis ligt in het centrum van de stad Tienen, in een verrassend open en groene omgeving, met een eigen parking en mogelijkheid tot (elektrische) fietslease. Je loon bedraagt min. 2671, 62 EUR en max. 3420,76 EUR  voor een 38-urenweek, afhankelijk van je werkervaring. Dit komt overeen met het IFIC 11-barema, zoals dat geldt voor onze sector.

 

Als medewerker van de Alexianen Zorggroep Tienen krijg je de nodige verantwoordelijkheid, kan je op regelmatige basis vorming volgen en je interessegebieden ontwikkelen. In onze cafetaria kan je dagelijks terecht voor een warme maaltijd, belegd broodje of fris slaatje. Daarnaast bieden wij jou een hospitalisatieverzekering, woon-werkvergoeding, tegemoetkoming openbaar vervoer (gratis treinabonnement en verhoogde tegemoetkoming bus), maaltijdcheques van 4,70 EUR per gewerkte dag, kinderopvang tijdens schoolvakanties (6,66 EUR/dag, locatie Tienen), kortingen via Benefits at Work en verschillende activiteiten (bowling, personeelsfeest, afterwork party, Sinterklaasfeest…).

Klik hier voor het volledige overzicht. https://alexianentienen.be/content/jobs/onze-troeven

Meer informatie

Meer informatie of solliciteren?

  • Jouw contactpersoon

Tim Oosterlinck – Teamcoördinator voedingsdienst
016/80 75 86 - jobs@azt.broedersvanliefde.be

 

 

  • Sollicitatieproces:

Solliciteren kan t.e.m. 03/11/2024  via http://jobs.alexianentienen.be
cv-screening: doorlopend

interviews: 13, 14 & 15

 

 

Werken bij de Alexianen Zorggroep Tienen?

De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen flexibel en efficiënt in op kansen en uitdagingen. We gaan voor kwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering van ons werk.

Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.

Wie bij AZT werkt is vriendelijk en dynamisch en is gericht op kwaliteit en samenwerking.

We zijn zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg en bestaan uit het psychiatrisch ziekenhuis Alexianen Tienen, met een psychotherapeutisch dagcentrum in Leuven, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, en Hestia. Onze organisatie maakt deel uit van de Broeders van Liefde.

Synoniemen jobtitel

kok; grootkeuken; tienen; vast contract; voltijds; ziekenhuis

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.