🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

maintenance supervisor civil

Havenbedrijf Antwerpen-Brugge
Antwerpen

Laat "Havenbedrijf Antwerpen-Brugge" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Voor onze afdeling Port Infrastructure zoeken we een Maintenance Supervisor die verantwoordelijk is voor het onderhoud van essentiële haveninfrastructuur zoals bruggen, sluizen en wegen. Leid een team van gepassioneerde techniekers, werk samen met aannemers en zorg ervoor dat alles volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsstandaarden verloopt – allemaal in de unieke en dynamische omgeving van de Antwerpse haven!

Bij Port of Antwerp-Bruges is werken niet zomaar werken. Bij ons zit je in een unieke, inspirerende omgeving en geef je de haven van morgen vorm. We zijn niet voor niets dé thuishaven voor iedereen die klaar is om het beste in zichzelf te ontdekken en te delen.

Voor onze afdeling Port Infrastructure zijn we op zoek naar een maintenance supervisor!

Samen met jouw team sta je in voor de dagdagelijkse uitvoering van het preventief en curatief onderhoud aan de bouwkundige infrastructuur van de haven zoals bruggen, sluizen, wegen, enz. Hierbij werk je transversaal samen met de collega’s van de andere onderhoudstakken binnen en buiten de afdeling.

 

Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket:

  • Je bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de civiele assets binnen het havengebied Antwerpen. Dit gaat over kaaimuren, stalen bruggen, meerpalen, enz. maar ook wegherstellingen kunnen aan de orde zijn.
  • Om dit te realiseren kan je rekenen op jouw team van (gespecialiseerde) techniekers en een werkvoorbereider. Als teamleader ben je verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie binnen jouw team. Je zorgt ervoor dat je team met passie en met oog voor kwaliteit aan de gang gaat.
  • Een deel van de onderhoudstaken wordt uitbesteed aan aannemers. Je bent projectleider van een aantal raamovereenkomsten die jou ondersteunen in het dagelijks onderhoud, maar je werkt ook geregeld buiten deze contracten met aannemers om specifieke opdrachten te kunnen uitvoeren.
  • Je draagt bij tot het voorbereidingstraject van de verschillende opdrachten en volgt het  uitvoeringstraject op. Je kijkt erop toe dat alles wordt uitgevoerd binnen de veiligheids- en kwaliteitsstandaarden die Port of Antwerp Bruges vooropstelt. Daarnaast bewaak je ook de toegekende budgetten.
  • Je bent sporadisch de stilstandscoördinator op de buitendienststelling van een brug of sluis.

Werklocatie: Sluiscomplex Boudewijn - Van Cauwelaert, Kauwenstein 4, 2030 Antwerpen

Werkuren : 7u24 tot 15u30

Profiel kandidaat

  • Je behaalde een master of bachelor diploma bouwkunde of je hebt gelijkwaardige relevante werkervaring. Je hebt minstens 3 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een leidinggevende rol.
  • Jouw sterktes? Je bent communicatief sterk, aarzelt niet om initiatief te nemen en benadert problemen op een proactieve wijze.
  • Je kan vlot bouwplannen raadplegen en lezen. Kwaliteit, veiligheid en milieuzorg zijn voor jou geen onbekende begrippen. Kennis van de regelgeving van overheidsopdrachten is een pluspunt.
  • Afhankelijk van de situatie weet je één van de volgende-leiderschapsrollen op te nemen : bezieler, ondernemer, durver of coach. Anderen doen groeien en hen meenemen in verandering geeft je energie. Tevens weet je de nodige sturing te geven aan een team.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.
  • Durf, eenvoud en verbinding? Dat zijn waarden waarin jij je helemaal kan vinden.

Geboden wordt

Je kan rekenen op een gevarieerde job met stimulerende verantwoordelijkheden, plaats voor nieuwe initiatieven en opleidingsmogelijkheden. Verder bieden we jou een marktconform loon aangevuld met een uitgebreid pakket extralegale voordelen met onder meer maaltijdcheques, extralegaal pensioen, hospitalisatieverzekering, mobiliteitsvergoeding, invaliditeitsverzekering, ... Onze regelmatige fietsers krijgen een kwalitatieve bedrijfsfiets aangeboden, inclusief fietsonderhoud en -pechverhelping of je kan een ander type fiets leasen.

 

Aan de functie maintenance supervisor is de weddeschaal klasse 7 verbonden. Hier vind je het overzicht van de loonbarema's per klasse. 

Interesse?

Meer informatie over het selectieproces en onze waarden vind je op onze jobsite. Bij interesse voor deze functie mag je ons je CV en motivatiebrief bezorgen via de knop ‘solliciteer’.

Hier vind je de competentiematrix met de vereiste competenties voor deze functie.?

 

Verloop van het selectietraject

  • Kennismakingsgesprek 
  • Development center
  • Basis- en slotevaluatie

Iedereen welkom bij Port of Antwerp-Bruges. We geloven in de kracht van verschil en diversiteit, één met de wereld rondom ons.

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.