🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Stage

Mourik n.v.
Antwerpen

Laat "Mourik n.v." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Doen

Jij bent volop bezig met het afronden van je opleiding en je zoekt naar een plaats waar je eindelijk al die theorie kan omzetten in de praktijk of waar je je praktijkkennis verder wilt uitbouwen. Bij Mourik hebben we voldoende mogelijkheden in verschillende disciplines om je opleiding tot een goed einde te brengen. Wij kijken er alvast naar uit om jou de kneepjes van het vak te leren kennen! 

Wie ben jij?  

Je bent bezig met het afronden van een secundaire opleiding, bachelor of master en zoekt naar een bedrijf dat samen met jou je opleiding tot een goed einde brengt! De mogelijkheden zijn legio, we hebben namelijk een bouwafdeling, een K8-aannemer die focust op industriebouw. Verder hebben een milieu-afdeling die zich specialiseert in bodemsanering en waterzuivering in de industrie en een afdeling industriële dienstverlening met een focus op industriële reiniging en catalyst handling; voor elk wat wils dus! 

Stage bij Mourik?! 

Samen met onze specialisten leer jij het werkveld kennen en laat je de schoolbanken stilaan achter je. Je leert hier op een snel tempo veel bij over een van onze specialisaties en natuurlijk willen wij ook bijleren van jou! 

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.