🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Industrieel reiniger | opslagtanks en pijpleidingen

Mourik n.v.
Antwerpen

Laat "Mourik n.v." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Veelzijdige duizendpoot  

Veelzijdigheid zit diepgeworteld in ons DNA. Ben jij die persoon die goed om kan gaan met snel veranderende situaties en zeer klantgericht is? Ben jij pas echt gelukkig als je je werkplaats netjes achterlaat? Dan heb jij misschien wel wat nodig is om onze ploeg industrieel reinigers te versterken!  

Doen

Je werkt met gespecialiseerd materiaal om zowel opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, … te reinigen en om je zorgt ervoor dat het vloeibaar afval op de juiste manier op de juiste plaats terechtkomt. Je schrikt er niet voor terug om op onregelmatige tijdstippen te werken, ’s avonds of ’s nachts bijvoorbeeld.  

Wie ben jij?  

Of je ervaring hebt of niet, maakt niet zo veel uit, je leert namelijk alles op de job zelf. Wat wel belangrijk is, is dat je veilig en verantwoord werkt en dat je ernaar uitkijkt om elke dag weer wat anders te doen. Je spreekt en begrijpt Nederlands en je hebt op z’n minst een rijbewijs B. Een rijbewijs C is een pluspunt.  

Je bent tot slot een vroege vogel, met andere woorden, om 6u aanwezig zijn op onze site om nadien naar onze klant te vertrekken is geen probleem voor jou!

Krijgen

  • Tal van leuke collega's en bedrijfsevenementen.  
  • Marktconform loon aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen.  
  • Werkweek van 37 uren.  
  • Een op maat gericht opleidingstraject samen met doorgroeimogelijkheden vinden wij belangrijk voor onze mensen

 

 

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.