🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Onderhoudstechnieker HVAC regio Limburg

Mourik n.v.
Antwerpen

Laat "Mourik n.v." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Vakkundige HVAC-specialist

Ben jij de technische expert die we zoeken voor het onderhoud van HVAC-systemen? Heb je een passie voor techniek en wil jij je kennis toepassen in het onderhouden van duurzame HVAC-systemen in diverse omgevingen?

 

Functie

Als onderhoudstechnieker HVAC bij Mourik Technics NV ben je verantwoordelijk voor het regelmatig onderhoud en de reparatie van HVAC-installaties. Je zorgt voor het oplossen van storingen en het optimaliseren van de prestaties van de systemen. Je werkt samen met je leidinggevende en team om de hoogste kwaliteit van service te garanderen. Veiligheid, orde en netheid op de werkplek zijn voor jou van groot belang.

 

Wie ben jij?  

Ben jij een ervaren professional in het onderhouden en repareren van HVAC-installaties, met een vinger aan de pols van de nieuwste ontwikkelingen in HVAC-technologie? Beschik je over een VCA-certificaat en rijbewijs B? Ben je flexibel, kun je planmatig werken en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden? Daarnaast is een goede beheersing van de Nederlandse taal essentieel. Als dit jou beschrijft, dan ben jij de perfecte kandidaat voor ons team!

 

Wij bieden

  • Tal van leuke collega's en bedrijfsevenementen. 
  • Marktconform loon aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques – groepsverzekering – hospitalisatieverzekering (sector) - ecocheques. 
  • Werkweek van 40uren. 
  • 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen (voltijds contract). 
  • Opleidingen on the job samen met doorgroeimogelijkheden vinden wij belangrijk voor onze mensen.

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.