🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

HR support officer

Denys
Wondelgem

Laat "Denys" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Als HR Support Officer speel je een centrale rol binnen ons team. Je takenpakket is gevarieerd en uitdagend, waarbij je de kans krijgt om écht het verschil te maken voor onze medewerkers en het bedrijf:

  • Personeelsdossiers beheren: Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle personeelsdossiers tot in de puntjes verzorgd zijn en up-to-date blijven.
  • Ondersteuning bij loonverwerking: Je assisteert je collega's door nauwkeurige controles uit te voeren bij de loonverwerking van onze Belgische entiteiten, zodat alles vlekkeloos verloopt.
  • Administratieve taken: Van het opstellen van attesten tot het beheren van werkloosheidsaanvragen en het verzorgen van Greetz, je neemt de bijkomende administratie met plezier onder je hoede.
  • Postverwerking: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de inkomende post, zodat alles snel en efficiënt wordt afgehandeld.
  • Voeling met de werkvloer: Je staat dicht bij onze medewerkers, bouwt sterke relaties op met zowel interne klanten als externe instanties en bent een aanspreekpunt voor wat er leeft binnen het bedrijf.
  • Passie voor sociale wetgeving: Sociale wetgeving boeit je enorm. Je zorgt ervoor dat deze correct wordt toegepast en biedt graag een luisterend oor voor de vragen van onze medewerkers.

We geloven sterk in persoonlijke en professionele groei. Als HR Support Officer krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in verschillende HR-disciplines en door te groeien naar HR Officer. Heb je interesse in specifieke HR-takken zoals payroll, Learning & Development, of rekrutering? Dan ondersteunen we je graag in je ambitie om verder te groeien binnen onze organisatie en bieden je volop kansen om jouw HR-kennis te verbreden en te verdiepen.

Profiel kandidaat

  • Je beschikt over een Bachelor of Master diploma.
  • Eerste ervaring binnen HR en personeelsadministratie? Geweldig! Maar ook als je net van school komt en barst van de energie en leergierigheid, verwelkomen we je met open armen.
  • Passie voor data en administratie: Je bent gepassioneerd door het nauwkeurig beheren van gegevens, hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat alles klopt tot in de puntjes.
  • Dynamische werkomgeving: Bij ons is geen dag hetzelfde. Prioriteiten kunnen snel veranderen, maar met jouw zelfstandigheid en flexibiliteit ben je hier helemaal in je element.
  • Communicatief sterk: Je weet je goed uit te drukken en als je daarnaast ook nog Engels en Frans beheerst, is dat een groot pluspunt! Maar geen zorgen, als je nog wat taalkennis mist, ben je bereid om die snel bij te spijkeren.
  • Teamspirit en humor: Bij ons draait alles om samenwerken. Je brengt een positieve vibe mee, kunt goed relativeren en houdt van een goede dosis humor op de werkvloer.

Geboden wordt

Werken bij Denys betekent werken voor een groeiend internationaal bedrijf met een ondernemersgeest, een vlakke hiërarchie en toffe collega's.

Dankzij onze sterke onboarding, interne en externe opleidingen en de vele doorgroeimogelijkheden kun jij blijvend doorgroeien.

Daarnaast organiseren we graag leuke en inspirerende evenementen, zowel op het hoofdkantoor als in de modder op onze sites.

En tot slot ontvang je een marktconform salaris met extralegale voordelen.

Ben je hongerig naar spannende, internationale projecten waarin je het verschil kunt maken?

Laat het ons snel weten!

Meer informatie

Solliciteer nu via onze website: www.denys.com / jobs

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.