🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Verantwoordelijke Risicobeheer

Denys
Antwerpen

Laat "Denys" contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Als verantwoordelijke Risicobeheer rekenen we op jou voor het tijdig identificeren, registreren en beheersbaar maken van risico’s en opportuniteiten. Je focus ligt op de opvolging van alles wat vaak moeilijk, complex en risicovol is.

  • Je rapporteert rechtstreeks aan het Adjunct Hoofd Contract en bent eerste aanspreekpunt voor risicobeheer binnen de organisatie van TM ROCO.
  • Je bent teamleider van team Risicobeheer, bestaande uit 6 risico- en opportuniteitenbeheerders. Je traint en coacht je teamleden bij het inventariseren, analyseren en vaststellen van beheersmaatregelen van risico’s, ontwikkelen van opportuniteiten.
  • Je waakt over een uniforme structuur en proces, en het correct gebruik van de toegepaste software tools voor risicobeheersing.
  • Je neemt een voorbeeldrol op en stuurt aan op het risicobewustzijn van alle medewerkers op het project.  Risicobeheer hoort volledig geïntegreerd te zijn in alle fases van het project. We streven naar een communicatief risicomanagement, zijnde het voeren van het gesprek, over de juiste onderwerpen, met de juiste medewerkers op het juiste moment.
  • Je leidt brainstormsessies met projectmedewerkers wanneer de uitkomst van situaties onzeker is, innovatie nodig is en er preventieve sturing nodig is om problemen te vermijden.
  • In deze centrale rol werk je samen met een brede waaier aan disciplines, zoals ontwerp, werkvoorbereiding, uitvoering, financiële opvolging, planning en contractbeheer.

Waarom dit iets voor jou kan zijn?

  • Ben je een projectleider, cost controller, werfleider of tender manager met een passie voor complexe projecten? Heb je oog voor detail en zie je uitdagingen als kansen? Dan is de rol van risicobeheerder iets voor jou!
  • Je wordt betrokken bij alle facetten van het unieke en uitdagende  Oosterweelproject. En je hebt directe impact op het succes van het grootste infrastructuurproject in België!
  • Deze positie biedt een uitstekende springplank voor verdere groei in project- & programma-management. Het effectief beheren van risico's en opportuniteiten is immers essentieel voor het succes van grote bouwprojecten. Weinig jobs geven zo'n inzicht in wat er speelt op grote bouwprojecten.
  • Het werk is afwisselend, de materie uniek en interessant. 

Profiel kandidaat

  • Een ideale mix van technische ervaring, soft skills en bedrijfskundige vaardigheden.
  • Bij voorkeur een masterdiploma in Engineering richting bouwkunde, maar andere disciplines zijn ook mogelijk mits affiniteit met bouwprojecten.
  • Minstens enkele jaren ervaring met grote bouwprojecten. Idealiter projectrisicobeheer, maar ook project controls, budget controle, tender management is relevant.

Geboden wordt

Werken bij Denys betekent werken voor een groeiend internationaal bedrijf met een ondernemersgeest, een vlakke hiërarchie en toffe collega's.

Dankzij onze sterke onboarding, interne en externe opleidingen en de vele doorgroeimogelijkheden kun jij blijvend doorgroeien.

Daarnaast organiseren we graag leuke en inspirerende evenementen, zowel op het hoofdkantoor als in de modder op onze sites.

En tot slot ontvang je een marktconform salaris met extralegale voordelen.

Ben je hongerig naar spannende, internationale projecten waarin je het verschil kunt maken?

Laat het ons snel weten!

Meer informatie

Solliciteer nu via onze website: www.denys.com / jobs

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.