🏆 WINNAAR EUROPEAN SEARCH AWARD 2023 🏆

Ploegbaas Betonrenovatie

Mourik n.v.
Antwerpen

Laat "Mourik n.v." contact met mij opnemen

Vul je naam, e-mail adres en telefoonnummer in.

Taken en verantwoordelijkheden

Vaardige expert

Expertise zit diepgeworteld in ons DNA.  Ben jij die persoon die diepgaande kennis wil van beton wil aanbieden aan onze klant en die kennis praktisch kan omzetten op onze werven?

Doen

Je werkt mee aan betonreparaties op verschillende werven in België. Je vindt het fijn om in afwisselende omstandigheden aan de slag te gaan, of het nu midden in de stadskern is of in een industriële omgeving. Zelfstandig werken schrikt je niet af, maar je aarzelt niet op met je team een goede manier van samenwerken te vinden. Je hebt reeds een eerste ervaring met het aansturen van kleine teams. 

Wie ben jij?  

Je hebt een secundair diploma in een bouwgerelateerde richting of deed ondertussen de nodige ervaring op. Je bent het gewoon om een team aan te sturen en weet volledig hoe bekistingswerken eraan toe gaan. Je spreekt en begrijpt vlot Nederlands en je hebt een rijbewijs B. Ten slotte heb je ook een VCA-VOL. 

Krijgen

  • Tal van leuke collega's en bedrijfsevenementen. 
  • Marktconform loon aangevuld met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques – groepsverzekering (sector) – hospitalisatieverzekering (sector). 
  • Werkweek van 40uren. 
  • 20 vakantiedagen en 12 ADV dagen (voltijds contract). 
  • Opleidingen samen met doorgroeimogelijkheden vinden wij belangrijk voor onze mensen.

Log in bij Belgievacature via Google
Gebruik je Google-account om in te loggen bij Belgievacature. Je hoeft geen wachtwoorden meer te onthouden. Inloggen gaat snel, makkelijk en veilig.