Waarom onze organisatie

Bij Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen krijgt je tal van opleidings- en doorgroeimogelijkheden
Je bouwt een band op met jouw patiënten, wat resulteert in appreciatie, waardering en voldoening
Je komt terecht in een organisatie waar kwaliteit, opleiding en waardering centraal staan

Wij bieden

Smartphone + abonnement
Bedrijfsauto
IFIC barema

Onze recruiter

Over ons

Het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen is een pionier in innovatieve thuisverpleging en is er voor iedereen die specifieke zorg of ondersteuning nodig heeft. Meer dan 1450 medewerkers streven er naar mensen zo lang mogelijk in de beste omstandigheden in hun vertrouwde thuisomgeving te verzorgen. Het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen staat voor een vooruitstrevende aanpak in verpleging en zorg.

Om onze positie binnen de zorgsector verder te verstevigen zetten we sterk in op kwaliteit verhogende projecten. Jarenlang investeren in, en werken aan kwaliteit, leverde het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen een internationaal diamanten accreditatielevel op van Accreditation Canada (AC), een organisatie met een wereldwijde reputatie in de zorgsector. We zijn zeer trots dat wij de eerste thuiszorgorganisatie in Belgiรซ zijn die deze erkenning krijgt.


Onze waarden

Inspireren
Grenzen verleggen, toonaangevend zijn, inspirerend zijn als kwaliteitsvolle zorgorganisatie.
Ambitie
We bezitten een niet te stillen honger om de zorg te verbeteren, een goede werkgever en een waardevolle zorgpartner te zijn.
Warm
Een sociaal bewogen, ruimdenkende organisatie die diversiteit op een inclusieve manier benadert.
Samenwerken
Nastreven van constructieve samenwerkingsverbanden met zorgpartners, andere sectoren, maar ook intern, om de zorg voor de patiënt zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Bij voorkeur solliciteer je online en bezorg je ons via die weg jouw CV, motivatiebrief en gegevens.
Eerste reactie
Binnen de 5 werkdagen nemen wij telefonisch contact met je op
Telefonische screening
Tijdens een eerste telefonisch contact toetsen we een aantal zaken af, om er zeker van te zijn dat de verwachtingen in dezelfde lijn liggen.
Eerste interview
Tijdens het eerste gesprek, dat remote plaatsvindt, gaan we dieper in op jouw werkervaring, competenties, motivatie en ambitie. We geven een grondige uitleg over onze organisatie en de functie.
Tweede interview
Na een eerste positieve gesprek, ga je op kennismakingsgesprek bij de regiomanager van de afdeling waarvoor je solliciteert.
Aanbod
Je ontvangt een bruto loonsimulatie op maat, met een oplijsting van onze (extralegale) voordelen
Aangenomen
Doorliep je een positief traject, dan heten we je van harte welkom bij Wit-Gele Kruis! Als laatste stap wordt je warm uitgenodigd om jouw arbeidsovereenkomt te komen ondertekenen.
Onboarding
We voorzien een uitgebreid onboardingstraject, dat 8 klassikale opleidingsdagen, 3 begeleidingen en 14 dagen mee op dienst inhoudt. Als dat geen warme welkom is!