Over ons

Vulpia is een servicegedreven organisatie in de zorgsector, gericht op kwalitatieve zorgverstrekking. Vandaag concentreert  Vulpia zich hoofdzakelijk op het beheer van de eigen rusthuizen, verspreid over gans België. Daarnaast is de groep actief in het overnemen van bestaande rusthuizen en het bouwen van nieuwe voorzieningen.
De menselijke benadering staat bij Vulpia centraal. Dit uit zich in een visie waarbij onze residenten met respect en aandacht worden behandeld. Om de kwaliteitsvolle zorg te kunnen verlenen rekenen we op de persoonlijke en professionele aanpak van onze meer dan 2000 medewerkers.
Vulpia is op zoek naar verpleegkundigen voor meerdere van haar woonzorgcentra in omgeving Brussel.  Zo hebben we de gloednieuwe residentie Tombeekheyde, een pareltje van architectuur in Overijse, residentie Vuerenveld te Wezembeek-Oppem – een prachtig gelegen nieuwbouwproject met woonzorggelegenheden en assistentiewoningen, en zo hebben we nog een aantal hele fijne werkplekken voor zorgpersoneel!

Bij Vulpia zijn de volgende 0 vacatures beschikbaar:

Geen resultaten gevonden