Waarom onze organisatie

Zoek je dus een job met impact? Dan zit je hier goed.
Elke dag geven onze medewerkers mee vorm aan een welvarend Vlaanderen. Als één team.
Een uitdagende en boeiende job in een vakgebied dat je fascineert.

Wij bieden

Vergoeding internetkosten
Werken vanuit huis mogelijk
Reiskostenvergoeding

Onze recruiter

Over ons

Zit gastvrijheid, klantgerichtheid en teamspirit in je DNA? Heb je een scherp oog voor de behoeften van bezoekers en medewerkers? Zoek je een job waarin je teamleiderschap en straffe planningsvaardigheden kunt combineren? Dan ben jij misschien wel de Teamverantwoordelijke Onthaal die het Vlaams Parlement zoekt. Solliciteer nu! We verwachten je kandidatuur uiterlijk op 26 november.

Wij hebben een hart voor Vlaanderen. Jij ook?

Het Vlaams Parlement is het kloppende hart van de democratie in Vlaanderen. De beslissingen die hier gemaakt worden raken het leven van 6,5 miljoen Vlamingen. Zoek je dus een job met impact? Dan zit je hier goed. Want onze 230 straffe medewerkers doen misschien niet zelf aan politiek, maar ze dragen er wel aan bij. Elke dag geven zij mee vorm aan een welvarend Vlaanderen. Als één team. Enthousiast, ambitieus en geëngageerd. Hou je van een afwisselende job in een uitdagende omgeving? Ben je geboeid door de overheid? Dan is deze uitdaging iets voor jou! 

Hier maak je het mee
 
Het Vlaams Parlement is een open en gastvrij huis. Een 20-tal onthaalmedewerkers ondersteunen dagelijks het parlementaire werk, de rondleidingen, de evenementen en de activiteiten. Als teamverantwoordelijke Onthaal  draag je klantvriendelijkheid uit en maak je deel uit van de dienst Externe Relaties. De dienst Externe Relaties wordt aangestuurd door een coördinator en bestaat uit een team Externe Relaties  en een team Onthaal. Je maakt de planning op voor de onthaalmedewerkers, coacht en motiveert hen om elke dag opnieuw  van het Vlaams Parlement een gastvrij huis te maken. 


Onze waarden

Stabiliteit
Het Vlaams Parlement is het kloppende hart van de democratie in Vlaanderen.
Open
Het Vlaams Parlement is een open en gastvrij huis.
Vertrouwen
De beslissingen die hier gemaakt worden raken het leven van 6,5 miljoen Vlamingen.
Samen
Elke dag geven onze medewerkers mee vorm aan een welvarend Vlaanderen. Als één team.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Search & Selection organiseert de procedure. Op basis van een uitgebreid cv, een motivatiebrief en een kopie van je diploma gaan ze eerst na of je voldoet aan de voorwaarden.
Online testing (redeneerproef en planningstest)
Om te slagen moet je ten minste 10 op 20 halen op elke onderdeel en ten minste 12 op 20 op het geheel van de twee onderdelen.
Resultaten
De 10 hoogst scorende kandidaten kunnen deelnemen aan deel 2, nl. het mondelinge gedeelte
Eerste interview
Voorafgaand aan het mondelinge gedeelte vul je thuis een online persoonlijkheidsvragenlijst in.
Assessment
Tijdens het mondelinge gedeelte bespreken we enkele cases ( die je voorafgaand aan het mondelinge gedeelte voorbereidt) en peilen we naar je kennis, competenties, waarden, ervaringen en verwachtingen.
Aanbod
Dan word je samen met de andere geslaagde kandidaten gerangschikt volgens het aantal punten behaald op deel 1 en deel 2. De hoogst gerangschikte kandidaat treedt onmiddellijk in dienst.